ET VRAK: Amy har gått fra å være en ung og lovende sangerinne, til å bli et narkoavhengig vrak de siste årene.
ET VRAK: Amy har gått fra å være en ung og lovende sangerinne, til å bli et narkoavhengig vrak de siste årene. Vis mer

Innrømmer at han ødela Amys liv

Og nå vil Blake ende ekteskapet for å redde henne.

SEHER.NO: Blake Fielder-Civil (29) har ikke skapt annet enn trøbbel for sin kone, skandalepopstjerne Amy Winehouse (25), siden de giftet seg våren 2007.

Gjennom de  siste årene har fansen og sjokkerte øyenvitner sett Amy forvandle seg fra å være en sunn ung jente med et enormt sangtalent, til et narkovrak av de sjeldne.

Og i et ferskt intervju med The News of The World innrømmer nå Blake at det var han som fikk sin popstjernekone til å bli avhengig av heroin, kokain og selv-skading. 

Blake skal ha brutt ut i tårer under intervjuet med den britiske tabloidavisen, og legger all skyld for Amys destruerte liv på seg selv.

Tar hele skylden
- Jeg dro Amy inn i dette med meg. Det er ingen tvil om at hun aldri hadde gjort det ellers. Jeg ødela noe vakkert. Nå må jeg gi slipp på henne for å redde henne. Jeg forlater henne ikke. Jeg gjør dette av kjærlighet, sier han, og legger til:

- Jeg har måttet leve med dette det siste året jeg har vært i fengsel, og jeg har så mye anger. Jeg føler for å drepe meg selv. Jeg føler for å dø.

Ifølge Blake hadde Amy såvidt prøvd cannabis før han introduserte henne for sterkere stoffer.

- Jeg gjorde mitt livs feil ved å ta heroin foran henne. Det var jeg som introduserte henne for alt det der. Jeg føler mer enn skyld, forteller han videre.

Ifølge 29-åringen kom hans narkoavhengihet av at han begynte med heroin som 22-åring.

- Jeg var gammel nok til at jeg burde visst bedre. Heroin og kokain tok totalt kontrollen over meg, og ødela meg. Det gjorde at jeg ikke passet godt nok på kvinnen jeg elsker mer enn noe annet i verden. Første gang Amy tok kokain spurte hun "kan jeg prøve litt av det der?". Det er det fæleste dopet. Det får deg til å bli paranoid, edgy og mistenksom mot alle. Du kan bli avhengig med en gang, men jeg var svak og narkoman og lot Amy ta det. Jeg stoppet det ikke. For det tar jeg fullt ansvar. Det ble noe vi gjorde, og da falt livene våre fra hverandre, forteller han.

Skar seg selv til blods
Både Amy og Blake fikk total-kollaps sommeren 2007, og Amy holdt nesten på å dø foran ektemannen.

Popstjernen skal ha fått et anfall, og Blake måtte legge henne ned og gi munn til munn for å vekke henne igjen.

- Det var da jeg visste at jeg hadde ødelagt noe vakkert. Alt var min feil. Det var det verste som noensinne har skjedd meg i livet mitt, sier han om episoden.

Kort tid etter det, da det ble klart at Blake måtte i fengsel etter å ha blitt tatt med GHB, begynte paret med selv-skading.

Ifølge Blake kom det som resultat av at han ikke følte seg verdig Amys kjærlighet.

- Jeg kunne simpelthen ikke fatte at så kort etter vårt fantastiske bryllup - den lykkeligste dagen i mitt liv - at vi kom til å bli revet fra hverandre. Jeg følte meg ikke verdig Amy. Jeg følte at hun heller burde være sammen med en annen popstjerne eller filmstjerne. Ikke en idiot fra Camden, sier Blake, og legger til:

- Jeg begynte å skjære meg i armene etter at vi ble avhengig av dopet. Amy ble kjempe lei seg av å se meg blø, og fordi hun var lojal og helt ødelagt av vår kjærlighet - som Romeo og Julie - skar hun seg også. Jeg måtte få henne sydd sammen.

Men kaoset sluttet ikke der. Etter at Blake ble fenglset innrømmet Amy at hun hadde ligget med Alex Haines, hennes managers assistent.

- De drev med så mye dop at fristelsen ble for stor. De sparket hjertet mitt rundt i fengsel, det var veldig pinlig og veldig vondt. Jeg skulle gjerne sagt at alt var Alex`feil, men jeg kan rett og slett ikke se han som typen til å utnytte noen.

Tross utroskapet, bestemte Blake seg for å tilgi kona.

- Da Amy innrømmet det gråt hun. Men hun sa at hun elsket meg fortsatt, og jeg fortalte at jeg fortsatt elsker henne og at alt kommer til å ordne seg når jeg kommer ut av fengsel i desember, sier han.

Ender ekteskapet
Men nå har altså 29-åringen bestemt seg for ende forholdet når han endelig slipper ut.

- Det mest verdige jeg kan gjøre i mitt liv er å frigjøre noen jeg elsker fra mine jævla armer. Når jeg ser bilder av Amy og hvordan hun har blitt river det ut hjertet mitt. Jeg vil bare plukke henne opp og hjelpe henne. Men jeg kan ikke det, for jeg er den som skapte alt det der. Det skremmer meg i hjel at jeg ikke kan fikse Amy. Men for at hun skal kunne bli frisk, må jeg la henne være i fred. Hvis noe hadde skjedd med henne hadde jeg drept meg selv, uten tvil, forteller han.

Flere medier har spekulert i om Blake, som er en musikkvideo assistent, vil skilles for å sikre seg en bit av Amys formue. Dette har han imidlertid benektet på det sterkeste.

- Jeg er ikke interessert i pengene hennes. Hvis Amy vil skilles har jeg ikke tenkt å kjempe om noen ting. Det vil bli den tristeste dagen i mitt liv, sier han.

Blake nekter også for at han har falt for den tyske modellen, Sophie Schandorff, slik Amy har hevdet den siste tiden.

- Den jenta pleide å date en venn av meg. Amy og jeg var med henne og kjæresten på ferie en gang. Nå driver hun og sier hun er kjæresten min. Det er tull. Hun vil bare se bildet sitt i avisene. Hun betyr ingenting for meg og har aldri gjort det heller, raser han.

- Alt er borte
Ifølge 29-åringen klarer han å holde seg borte fra dopet etter oppholdet i rehab. Men han innrømmer at dersom han hadde blitt sammen med Amy igjen ville det nok blitt vanskelig å holde seg unna.

- Det er grunner til at Amy og jeg ikke liker å være edru, og hvis jeg nå går tilbake til henne er det som om jeg sier "det er greit å drepe deg selv Amy". Uten alt dopet hadde Amy laget nydelig musikk og jeg hadde fortsatt hadde jobben min. Vi hadde begge vært så lykkelige, men på grunn av dopet er alt det borte, sier han, og legger til at han håper desperat på at kona nå får hjelpen hun trenger:

- Amy vet ikke hvor stakkarslig og sårbar hun er nå. Jeg vet at langere fortsatt selger til henne. Det er helt utrolig at ikke politiet har stanset dem. Jeg skulle ønske at noen kunne gjøre noe. Min drøm er at sjebnen en dag fører oss sammen igjen når Amy også er frisk. Så kunne vi leve i en verden der vi hadde et lite hus, to barn og alt dette andre ville bare vært et fjernt minne, avslutter han.

Har du et kjendistips? Tips oss på

LES OGSÅ: - Amy kan kanskje aldri synge igjen
  seher@seher.no