Innrømmer at han elsker begge i fyllevideo

Karrueche Tran er såra over Chris Browns oppførsel.

SMILER: Rihanna på vei inn til et hotell i New York i slutten av september. Hun har innrømmet at hun aldri vil slutte å elske ekskjæresten Chris Brown - nå vil ryktene ha det til at de to igjen vil finne lykken sammen. Foto: Stella Pictures
SMILER: Rihanna på vei inn til et hotell i New York i slutten av september. Hun har innrømmet at hun aldri vil slutte å elske ekskjæresten Chris Brown - nå vil ryktene ha det til at de to igjen vil finne lykken sammen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se video av en åpenhjertig Chris Brown nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Helt siden Rihanna (24) kysset sin voldelige eks Chris Brown (23) under MTV Music Awards tidligere i høst, og satt gråtkvalt hos Oprah og fortale at hun for alltid vil elske ham, har ryktene svirret om at eksparet har funnet tilbake til hverandre.

Nylig la nettstedet TMZ ut en video av Brown på vei hjem fra en fuktig kveld på byen, hvor han forteller om sitt kompliserte forhold til både Rihanna og Karrueche Tran (24).

- Jeg er stressa for tiden, og det har ingen ting å gjøre med musikken. Du vet, når man har delt en historie med noen, og man blir forelska i noen andre... Jeg vil ikke såre noen av dem, og er ingen «player»... Det er bare meg, forteller en tydelig beruset Brown til kamera.

Ifølge nettstedet annonserte Brown at han har gjort det slutt med Karruenche, fordi «jeg ikke ønsker å se henne såret over mitt vennskap med Rihanna».

Men det er litt for sent for 24-åringen, som er rasende over måten Brown har håndtert situasjonen på:

- Hvis han tror at den absurde videoen skal gjøre bruddet mildere eller mer akseptabelt tar han grundig feil. Karruenche mener Brown burde holdt følelsene sine for seg selv, og ikke gått ut offentlig og kommentert ting som handler om deres privatliv, sier en kilde nær 24-åringen til TMZ.

I disse dager er voldssaken fra 2009, der Brown er dømt for å ha banket opp Rihanna, på nytt oppe i retten - og det er ingen ringere enn voldsofferet selv som forsvarer den Norgesaktuelle rapperen.


 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Rihanna forsvarer Chris Brown i retten 


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer