David Beckham:

Innrømmer at forholdet er «komplisert»

- Det er hardt arbeid.

ÅPENHJERTIG: David og Victoria Beckham møttes i 1997, og har snart vært gift i 20 år. Nå gir førstnevnte et lite glimt inn i deres hverdag som ektepar. Foto: NTB Scanpix
ÅPENHJERTIG: David og Victoria Beckham møttes i 1997, og har snart vært gift i 20 år. Nå gir førstnevnte et lite glimt inn i deres hverdag som ektepar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er bare fire måneder siden Victoria (44) og David Beckham (43) slo kraftig ned på rykteflommen om en mulig skilsmisse.

Det britiske stjerneparet har vært gift i 20 år neste sommer, og opplever stadig spekulasjoner rundt et ekteskapsbrudd. I sommer tok det derimot fullstendig av i sosiale medier, men ekteparet nektet å la bruddryktene henge lenge i lufta.

- Spekulasjonene er bare tull. Dette er falske rykter som har fått næring i sosiale medier. De skal ikke skilles, uttalte en representant til People den gang.

Selv om paret tilsynelatende er et av de mest solide i underholdningsbransjen, erkjenner David Beckham at heller ikke deres forhold er fritt for turbulens.

- Hardt arbeid

I et forhåndsklipp til det australske TV-programmet The Sunday Project, som Daily Mail har fått tilgang til, letter fotballegenden på sløret om ekteskapet til sin kone.

I intervjuet erkjenner 43-åringen at et forhold aldri er enkelt og at begge parter må være villig til å legge ned en innsats for at ting skal fungere.

- Når man har vært gift så lenge som vi har, er det alltid hardt arbeid. Det blir litt mer komplisert, sier han.

- Ville ikke være på forsiden

Davids uttalelse kommer bare uker etter at hele familien Beckham - med unntak av far selv - stilte opp på forsiden av Vogue. 43-åringens fravær fikk nok en gang flere til å spekulere på hvorvidt det er trøbbel i paradis.

Det skal imidlertid ha vært en grunn for hvorfor David ikke var med på coveret. Ifølge Daily Mail skal det nemlig ha vært 43-åringen selv som ikke ville stille på forsiden i utgaven som man får kjøpt i butikk.

UTEN FAR: Denne forsiden av Vogue fikk mange til å sperre opp øynene. David Becham skal selv ha takket nei til den originale utgaven av Vogue, men dukket opp på forsiden til dem som abonnerer på bladet. Foto: Faksimile, Vogue
UTEN FAR: Denne forsiden av Vogue fikk mange til å sperre opp øynene. David Becham skal selv ha takket nei til den originale utgaven av Vogue, men dukket opp på forsiden til dem som abonnerer på bladet. Foto: Faksimile, Vogue Vis mer

Derimot stilte han opp på coveret - sammen med kona - på utgaven som blir sendt ut til abonnenter av bladet.

En forside som flere, blant andre Daily Mails underholdningsjournalist og spaltist, Alison Boshoff, mener mangler både kjærlig stemning mellom dem og en kjemi som tilsier at de er et par.

- David insisterte på at han ikke ville være på forsiden av magasinet, fordi saken skulle markere konas ti år innenfor motebransjen, skal en kilde ha uttalt ifølge avisen.

- Ekstra nysgjerrig

Journalisten påpekte også det faktum at forsiden på magasinet trolig ble booket i den perioden ryktene om skilsmisse herjet som verst. Hun kunne dermed ikke forstå parets valg oppi det hele, og trakk blant annet frem teorier som at det hele er et PR-stunt.

- Jeg blir ekstra nysgjerrig når man vet at David og Victoria har ulike PR-agenter. Det sies at de får betalt 10 000 dollar i måneden hver, og mest sannsynlig har de hatt en finger med i spillet her, skrev hun blant annet.

Til tross for massiv medieoppmerksomhet, utroskapsrykter og at de begge har vært travelt opptatt med suksessfulle karrierer, så har Victoria og David altså holdt sammen i over 20 år.

Det var i 1997 at paret møtte hverandre i forbindelse med en fotballkamp for veldedighet. På denne tiden var hun fortsatt med i Spice Girls - og «Posh Spice» falt øyeblikkelig for den verdenskjente Manchester United-spilleren.

Duoen fikk raskt kallenavnet «Posh and Becks» i britiske medier og 4. juli 1999 giftet kjendisparet seg i en overdådig seremoni på et slott i Irland.

- Vanskelige tider

I fjor avslørte David at han og kona, som ofte deler søte hyllester til hverandre på sosiale medier, hadde fornyet ekteskapsløftene - i all hemmelighet.

- Det var mye mer privat med bare seks mennesker hjemme hos oss, fortalte den tidligere fotballproffen i et radiointervju med BBCs Desert Island Discs, og fortsatte:

- Selvfølgelig gjør man feil i løpet av årene og vi vet alle at ekteskap er vanskelig til tider. Det handler om å jobbe seg gjennom det. Vi kjenner hverandre bedre enn noen andre. Folk har spurt oss: «Er dere sammen fordi dere har blitt en merkevare?». Selvfølgelig ikke. Vi holder sammen fordi vi elsker hverandre og fordi vi har fire fantastiske barn.

Videre avslørte David også at han og kona har vært gjennom tøffe tider - som alle andre par.

- Det er noe man går gjennom i alle forhold og ekteskap. Det er en del av det å ha barn. Og ansvar. Tidlig i 20-årene hadde vi ikke noe annet ansvar enn oss selv og jobbene våre. Vi har stor respekt for livet vårt og når vi opplever vanskelige tider, så jobber vi gjennom dem sammen som en familie.

LES OGSÅ: Victoria Beckham i hardt vær etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer