«Keeping Up With The Kardashians»:

Innrømmer at de lurer TV-seerne

Nå er Kris Jenners «falske» hjem til salgs.

BLØFFET OM HUSET: Huset alle trodde Kardashian-Jenner klanen har vokst opp i viser seg å være en bløff. (f.v.): Khloe Kardashian, Kylie Jenner, Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Kendall Jenner.
BLØFFET OM HUSET: Huset alle trodde Kardashian-Jenner klanen har vokst opp i viser seg å være en bløff. (f.v.): Khloe Kardashian, Kylie Jenner, Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Kendall Jenner. Vis mer

(Seoghør.no): Flere utenlandske medier, deriblant LA Times, melder nå at den overdådige villaen vi alle trodde var Kris Jenner (61) sin, ligger til salgs for svimlende ni millioner dollar.

I virkeligheten flytter imidlertid ikke den 61 år gamle «momageren» en eneste meter.

Selv om salgsobjektet er blitt illustrert som Kardashians-Jenner familiens hus i en årrekke, tilhører boligen noen helt andre, og ligger i området Studio City.

Ifølge Mail Online bor Kris Jenner egentlig i området i Hidden Hills. Huset som er blitt eksponert over flere sesonger gjennom «Keeping Up», og som nå er til salgs, ligger hele en times kjøretur unna det fasjonable nabolaget til Jenner.

Ugjenkjennelig

Ifølge nettstedet ligger salgsobjektet skjermet fra gaten med en gigantisk hekk rundt. På den måten vil det være tilnærmet umulig for forbipasserende å kjenne igjen huset.

På innsiden av hekken kan man derimot se huset slik det er i serien, skriver nettstedet.

Alt fra møbler og dekor, til planløsninger skal imidlertid være helt annerledes enn hva man er vant til å se på TV.

Ifølge LA Times er det gigantiske huset, på nærmere 7800 kvadratmeter, utsmykket med blant annet håndpussede venetianske vegger, statuer og veggmalerier av kunstneren Giorgio Tuscani.

Huset har syv soverom, i tillegg til et hovedsoverom, og har tilsammen hele åtte bad.

Bruker andre fasader

Ifølge Mail Online og flere utenlandske medier, velger ikke bare Kris Jenner, men hele Kardashian-familien å vise «falske» fasader av boliger, og får disse til å fremstå som sine egne hus.

Dette er av sikkerhetmessige grunner.

I 2014 uttalte Kim Kardashian selv hvorfor de ikke lenger bruker deres egne hjem under innspilling av serien.

Whose house is your fav?

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@ultimatekimkwest)

- Mitt tidligere hjem i Beverly Hills var virkelig mitt hjem og jeg fikk mennesker som dukket opp på døra til alle døgnets tider. Ved flere anledninger måtte jeg ringe politiet, sa hun ifølge ABC News, og fortsatte:

- Det var veldig skummelt. Guidede turer som kjørte rundt i Hollywood stoppet og gjenkjente huset mitt fra serien. Etter det innså vi hvor utrygt det er å vise utsiden av våre hjem, så nå bruker vi bilder av forskjellige boliger, av sikkerhetsmessige årsaker, skal hun ha forklart.

Hele Kardashian-familien feirer Rob Kardashian´s bursdag, og blir i den forbindelse filmet på vei ut og inn i biler. Video licensed from Splash News/NTB Scanpix Vis mer

Brukes i flere serier

Hjemmet, som vi alle har trodd at er Kris Jenners faktiske hus, skal ha blitt brukt av flere ulike TV-produksjoner gjennom årene.

Blant annet er boligen brukt til ulike innspillinger helt siden 2004, eksempelvis i HBO serier som «Rome» og «True Blood», skriver Mail Online.

LES OGSÅ: Slik gikk det med «Playboypikene»