Blue Ivy:

Innrømmer at datteren (6) har egen stylist og personlig shopper

Beyoncé og Jay Zs eldste datter lever et liv de fleste på hennes alder bare kan drømme om.

IKKE TILFELDIG: Beyoncé og hennes datter Blue Ivy ser alltid strålende ut i offentligheten. Det er ikke tilfeldig. Foto: NTB Scanpix
IKKE TILFELDIG: Beyoncé og hennes datter Blue Ivy ser alltid strålende ut i offentligheten. Det er ikke tilfeldig. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det er ingen hemmelighet at Blue Ivy (6) trolig har arvet sine verdensberømte foreldre, Beyoncé (36) og Jay Zs (48), rådyre vaner når det kommer til designerklær og livsstil.

Som datter av verdens rikeste og mest berømte mennesker lever hun et annerledes liv enn det andre seksåringer gjerne gjør.

Står bak flere minnerike antrekk

Hun har tidligere vekket oppsikt for sin rådyre stil, og nå har en representant for hennes mor bekreftet til Women's Wear Daily, at Blue Ivy har både egen stylist og personlig shopper, noe de fleste bare kan drømme om - selv i voksen alder.

Manuel A. Mendez jobber i Beyoncés managementselskap, Parkwood Entertainment, og har nå fått ansvaret for seksåringens stil. Stylisten har blant annet stått bak antrekket Blue Ivy brukte på Grammy-utdelingen tidligere i år og kjolen hun bar i Jay Zs musikkvideo, «Family Feud».

Mendez kledde også opp seksåringen i forkant av den nylige Wearable Art Gala, hvor den lille jenta matchet sin mor da de begge bar gulldekorerte kjoler.

Saken fortsetter under bildene.

Ivrig på auksjon

Denne kvelden har i ettertid fått mye omtale. Det ble nemlig kjent at Blue Ivy hadde punget ut hele 77 000 kroner på en skulptur, ifølge Vanity Fair.

Gallaen ble arrangert av Tina Knowles Lawson, som er moren til Beyoncé og bestemoren til Blue Ivy. Dette var ikke den eneste familietilknytningen til arrangementet.

Det var nemlig Gloria Carter, Jay Zs mor, som ble hedret for sitt filantropiske arbeid under arrangementet. Solange Knowles, Beyoncés søster, var også til stede.

Til tross for at den lille jenta dukket opp i en imponerende kjole, var det imidlertid pengebruken hennes flere amerikanske medier beit seg merke i.

MATCHER: Beyoncé og datteren dukker stadig opp i matchende antrekk. Denne gangen bar Blue Ivy en Gucci-kjole til svimlende 222 000 norske kroner. Foto: NTB Scanpix
MATCHER: Beyoncé og datteren dukker stadig opp i matchende antrekk. Denne gangen bar Blue Ivy
en Gucci-kjole til svimlende 222 000 norske kroner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Først forsøkte Blue Ivy å by 17 000 dollar, omtrent 131 500 kroner, på et maleri av Sidney Poitier. Seansen ble filmet av flere i salen, og lagt ut på Twitter og Instagram. Det var derimot flere som var interessert i maleriet, så seksåringen kastet seg på med et nytt bud - denne gangen på 19 000 dollar. Det tilsvarer nesten 147 000 kroner.

Jay Z forsøkte, med en humoristisk tone, å stoppe datteren sin - noe han også klarte. Maleriet gikk til slutt til Tyler Perry, som betalte 154 000 kroner.

Blue Ivy stoppet imidlertid ikke der, selv om hennes berømte far forsøkte å stoppe henne. Da en skulptur av kunstneren Samuel Levi Jones, laget av dekonstruerte juridiske bøker, ble introdusert, var hun raskt tilbake i kampen - og vant budrunden som endte på 77 000 norske kroner.

Seksåringens tilsynelatende spontane kjøp, var neppe noe økonomisk problem for det verdenskjente paret, som i sommer spiller i blant annet København og Stockholm. Forbes skrev i fjor at de sammenlagt er verdt over en milliard dollar. Faktisk er paret verdt nesten ni milliarder norske kroner, og beløpet vokser stadig.

LES OGSÅ: Hvem bet Beyoncé i ansiktet?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer