Innrømmer at aldersforskjellen utløste bruddet

Katie Couric dumpet sin 17 år yngre kjæreste Brooks Perlin.

ROMANTISK: I mars i år var Katie Couric og  Brooks Perlin på Ottawa Senators vs New York Rangers-kamp i Madison Square Garden i New York City, og kjærligheten blomstret mellom de to den gang. Foto: All Over Press
ROMANTISK: I mars i år var Katie Couric og Brooks Perlin på Ottawa Senators vs New York Rangers-kamp i Madison Square Garden i New York City, og kjærligheten blomstret mellom de to den gang. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det kryr av eldre kjendisdamer som blir sammen med yngre menn, og som påstår at aldersforskjellen ikke har noe å si.

Men for nyhetsanker og talkshow-vertinne Katie Couric (54) var det nettopp alderen som utgjorde bruddet med kjæresten Brooks Perlin (37).

- De var på forskjellige stadier i livet, og et brudd var uungåelig. Han flytter nå ut av hennes leilighet på Upper East Side, forteller en nær venn av paret til New York Post.

Couric mistet ektemannen Jay Monahan i kreft i 1998, og har etter dette engasjert seg stort for å samle inn penger til kreftforskning. Det var nettopp på et slikt veldedighetsarrangement i 2006 at Couric møtte den 17 år yngre entreprenøren.

- Jeg har fått mye tyn for aldersforskjellen. Folk har kalt meg «cougar» (kallenavn på eldre dame som holder på med yngre menn, red.anm.), noe som bare et tullete, har hun tidligere sagt til nettstedet People.

Men det var altså aldersforskjellen som til slutt utløste bruddet.

- Brooks er en søt og sjarmerende mann, selv om vi til tider ikke var helt på samme planet, innrømmer hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Folk tror jeg er bifil og sånt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer