Drew Barrymore:

Innrømmer åpent forhold

Skuespilleren letter på sløret.

AVSLØRER: Drew Barrymore kommer med helt ferske avsløringer. Foto: Shutterstock/REX/NTB
AVSLØRER: Drew Barrymore kommer med helt ferske avsløringer. Foto: Shutterstock/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjernen Drew Barrymore (46) startet allerede 11 måneder gammel som skuespiller, og som seksåring fikk hun sitt store gjennombrudd i suksessfilmen «E.T».

Siden den gang har hun vært å se i filmer som «Charlie's Angels», «50 First Dates» og «Scream» for å nevne noen.

Nå er hun aktuell med sitt eget talkshow «The Drew Barrymore Show», hvor hun er kjent for å mimre tilbake på minner med kjendiser som hun har kjent i flere tiår.

Det gjorde hun også i torsdagens episode da hun fikk besøk av skuespillerkollega Kate Hudson (42).

SJOKKERT: Drew Barrymore ble sittende målløs igjen da hennes tidligere skuespillerkollega, Michael Vartan, kom med en oppsiktsvekkende og koselig avsløring denne uka. Vis mer

- Datet andre

Under episoden mimret de to skuespillerne tilbake til hvordan de møttes og ikke minst hvordan kjærlighetslivet deres så ut i deres yngre dager.

- Da vi møttes første gang, var vi unge og ville, fortalte Barrymore om første gangen hun møtte Hudson på restauranten Chez Jay i Santa Monica i California.

Det tok imidlertid ikke lang tid før de nevnte skuespillerkollegaen Luke Wilson (50), som også var tilstede på den samme restauranten.

Barrymore var nemlig i et forhold med Wilson sent på 1990-tallet, ifølge Vanity Fair.

ÅPENT FORHOLD: Luke Wilson og Drew Barrymore. Her på filmpremieren av «Everyone Says I Love You» i New York i 1997. Foto: Matt Baron / BEI / REX / NTB.
ÅPENT FORHOLD: Luke Wilson og Drew Barrymore. Her på filmpremieren av «Everyone Says I Love You» i New York i 1997. Foto: Matt Baron / BEI / REX / NTB. Vis mer

- Jeg datet ham, men jeg tror han også datet andre mennesker. Det var et åpent forhold, vi var unge, avslørte hun, mens Hudson la spøkende til at også hun har datet en Wilson.

Tilbake i 2006 ble Hudson sammen med Wilsons bror, Owen (53), etter at de møttes under filminnspillingen av «You, Me and Dupree», det skriver blant andre Us Weekly.

Det var ingen tvil om at de to skuespillerne savnet tiden da ikke alt ble tatt så seriøst. Barrymore påpekte at hun og Hudson hadde den beste tiden sammen.

Kate Perry og Drew Barrymore møtes på rød løper og tar selfie foran fotografene. Video licensed from Splash News Vis mer

- Det er så gøy fordi når du er ung, man tenker sånn: «Det krever så lite, vi er bare unge, vi har det gøy, vi spiller, opptrer, henger sammen», forklarte Barrymore.

46-åringen ser tilbake på tiden med Wilson som noe fint, og sitter kun igjen med gode minner.

- Skikkelig taper

Barrymore har imidlertid vært singel siden skilsmissen med eksmannen Will Kopelman (43) i 2016, som var hennes tredje skilsmisse. Sammen har de barna Olive (9) og Frankie (7).

46-åringen har under en tidligere episode av talkshowet sitt innrømmet at hun synes det er vanskelig å finne en flørt nå som hun er singel.

I episoden ble hun imidlertid spurt av noen i publikum om hun noen gang hadde «stalket» noen hun har vært interessert i på Instagram. På det svarte hun at hun har hatt uflaks med datingen, og at hun ikke har funnet tonen med noen, skrev People.

AVSLØRER: Livet smiler om dagen for den store TikTok-stjerna Ellen Aabol. I intervjuet avslører hun hvorfor. Reporter: Luna Lea. Video: Rød Løper Vis mer

- Det får meg til å føle meg som en skikkelig taper også tenker du at det er hardt. Det er hardt for alle. Det er hardt i virkeligeten. Det er hardt på datingapper. Det er sårbart, men du må bare fortsette å prøve, sa hun.

Under en episode av «The Gayle King Show» i november, delte stjernen hva slags utfordringer hun støter på når hun sveiper på datingapper.

- Jeg føler at jeg alltid sveiper til venstre fordi de alltid er for unge eller så vet jeg ikke hvem de er. Nå og da friker jeg helt ut og bare hopper av, innrømmet hun.

LES OGSÅ: Deler sjokkbilder: - Ikke la dere lure

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer