Tristan Thompson:

Innrømmer affære etter sjokkryktene

Khloé Kardashians ekskjæreste skal nylig ha blitt pappa for tredje gang etter en affære.

AFFÆRE: Tristan Thompson innrømmer at han hadde en affære med Maralee Nicholes. Her avbildet med ekskjæresten Khloé Kardashian. Foto: REX / Shutterstock / NTB
AFFÆRE: Tristan Thompson innrømmer at han hadde en affære med Maralee Nicholes. Her avbildet med ekskjæresten Khloé Kardashian. Foto: REX / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Det har trolig vært noen tøffe dager for Khloé Kardashian (37) etter at nyheten kom om at hennes av-og-på-kjæreste Tristan Thompson (30) skal ha blitt pappa for tredje gang. Det meldte People.

Den angivelige familieforøkelsen skal ha vært et resultat av en flørt med den personlige treneren Maralee Nichols (31).

I tillegg til datteren True (3), som han har med «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen, er Thompson også far til sønnen Prince (4) fra et tidligere forhold med modellen Jordan Craig (30).

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

Da babynyheten ble kjent skal People ha fått tilgang til rettsdokumentene hvor Nichols saksøker Thompson. Ifølge People saksøker Nichols NBA-spilleren for barnebidrag og svangerskapsrelaterte utgifter for barnet hun påstår at de har fått sammen.

Babyen ble angivelig unnfanget i Houston i Texas, hvor Nichols kommer fra, på Thompsons 30-årsdag i mars - mens han fremdeles var sammen med Khloé Kardashian, ifølge Daily Mail.

Har tidligere løyet

Nå har det imidlertid kommet frem nye detaljer om den påståtte affæren. Ifølge Entertainment Tonight innrømmer NBA-proffen å ha hatt en to måneder lang affære med den personlige treneren.

I nye rettsdokumenter, som Daily Mail har fått tilgang på, kommer det frem at Thompson, som tidligere har nektet for å ha innledet et forhold med Nichols, innrømmer å ha møtt henne i slutten av november eller starten av desember i fjor.

FORTSATT KONTAKT: French Montana har fortsatt kontakt med eksen Kholé Kardashian. Reporter: Emma Cecilia Eriksson Vis mer

Videre kommer det frem at selv om Thompson ikke så for seg at de skulle ha noen form for forhold, fortsatte han å møte henne sporadisk for det han beskriver som «samtykkende sex».

«Vi hadde ikke et seriøst forhold. Vi så hverandre sporadisk mellom desember i fjor og 13. mars i år. Nichols fortalte meg at hun hadde vært involvert med andre idrettsutøvere og derfor forsto begrensningene i forholdet vårt», heter det fra Thompson i rettsdokumentene.

Videre påpeker Thompson i rettsdokumentene at de ikke var på noen tradisjonelle dater sammen.

«Vi spiste ikke på restaurant, var på kino sammen, reiste sammen eller gjorde andre ting som man gjør i et vanlig forhold. Det var bare Snapchats om hvor og når vi skulle møtes og hvilke hoteller vi skulle dra på», heter det videre.

Nekter å ha oppfordret til abort

Ifølge rettsdokumentene har Thompson nektet for noen av meldingene på Snapchat og andre tekstmeldinger som har dukket opp i tidligere rettsdokumenter.

Blant annet en tekstmelding der han skal ha oppfordret Nichols til å ta abort, og hevdet at han ikke ville være i stand til å gi henne mye i form av barnebidrag ettersom han snart vil trekke seg fra NBA.

I rettsdokumentene innrømmer Thompson også at Nichols har vært hjemme hos ham i Los Angeles ved to anledninger. Han påstår imidlertid at de bare hadde sex i mars og ikke på noe annet tidspunkt.

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

Thompson mener også at hvis barnet er hans må unnfangelsen ha skjedd 13. mars, som var bursdagens hans.

Som nevnt var 30-åringen i et forhold med Kardashian på det tidspunktet. I anledning Thompsons bursdag delte realitystjernen en hyllest på Instagram. Innlegget viste blant annet et søtt bilde av de to og datteren True. I skrivende stund er ikke bildet lenger å finne på Kardashians Instagram.

Turbulent forhold

Kardashian og Thompson gikk hver til sitt i juni 2021, som følge av at Thompson nok en gang skal ha tilbrakt tid med andre kvinner.

Forholdet deres har vært alt annet enn en dans på roser, og turbulensen startet allerede da Kardashian var gravid med datteren True i 2018.

Den gang dukket det opp en videosnutt av den profesjonelle basketballspilleren, som hadde det svært hyggelig på byen med en ukjent brunette.

Det viste seg senere at den ukjente kvinnen var Jordyn Woods (23), som den gang var bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner (23).

DRØY: Khloé Kardashian sin reklamefilm for Good American var for drøy for TV. Video: Steffen Pettersen/Se og Hør Vis mer

Trekantdramaet resulterte i kjærlighetsbrudd, ødelagte vennskap og offentlig krangling. Kanskje noe overraskende for mange, så fant paret likevel tilbake til hverandre.

I april hevdet også modellen Sydney Chase at hun hadde hatt en flørt med basketballproffen, og i sommer skal 30-åringen ha forsvunnet inn på et rom med tre kvinner på en fest hos rapperen Drake (34).

LES OGSÅ: Avslører brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer