VANSKELIG: Forståelig nok var intervjuet med Diane Sawyer en svært emosjonell opplevelse for Bruce. Her tørker han tårene etter å ha annonsert – for første gang offentlig – at han identifserer seg som kvinne. Foto: Scanpix
VANSKELIG: Forståelig nok var intervjuet med Diane Sawyer en svært emosjonell opplevelse for Bruce. Her tørker han tårene etter å ha annonsert – for første gang offentlig – at han identifserer seg som kvinne. Foto: ScanpixVis mer

Innrømmer å ha tenkt på å skyte seg selv

Overgangen fra mann til kvinne har slett ikke vært lett for Bruce Jenner.

STADIG MER FEMININ: Allerede i januar begynte spekulasjonene om Bruces kjønnsskifte. Her er han med langt hår og nystelte negler tidlig i februar.

 Foto: Scanpix
STADIG MER FEMININ: Allerede i januar begynte spekulasjonene om Bruces kjønnsskifte. Her er han med langt hår og nystelte negler tidlig i februar. Foto: Scanpix Vis mer
STØTTER: Datteren Kylie Jenner (t. v.) og stedatteren Kim Kardashian (t. h.), har begge uttalt at de er kjempestolte av Bruces åpenhjertige intervju. Foto: Scanpix
STØTTER: Datteren Kylie Jenner (t. v.) og stedatteren Kim Kardashian (t. h.), har begge uttalt at de er kjempestolte av Bruces åpenhjertige intervju. Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: I et stort intervju med den anerkjente TV-journalisten Diane Saywer (69) sendt natt til lørdag, bekreftet Bruce Jenner (65) for første gang at han identifiserer seg som en kvinne.

Ryktene har svirret rundt den tidligere OL-vinneren siden hans skilsmisse fra realitystjerne og «momager» for Kardashian-søstrene, Kris Jenner (59), i desember i fjor. Kort tid etter ble Bruce nemlig sett med fransk manikyr på neglene og stadig mer feminine klær.

I det svært avslørende og åpenhjertige intervjuet, forteller 65-åringen at kjønnsskifte har vært alt annet enn lett. For omtrent et og et halvt år siden, skal selvmordstankene ha slått den tidligere atleten.

Spesielt etter én hendelse, innrømmet han å ha tenkt på å skyte seg selv.

Saken fortsetter under bildet.

Bruce hadde bestilt time for å redusere adamseplet sitt (en svært vanlig operasjon for menn som vil bli kvinner og følgende se mer feminine ut). Da han ankom, ble han møtt av en horde av paparazzier foran legekontoret.

– Den kvelden tenkte jeg «Det er over». Jeg var helt ute av meg, jeg gikk opp og ned gangen. Frem og tilbake, frem og tilbake. Hele natten, sa Bruce til Sawyer under intervjuet.

– Hjertet mitt dunket og jeg tenkte «Ville ikke det letteste nå vært å gå inn på rommet og hente en pistol?». Boom. Smerten borte. Ferdig. Skjønner du? Men så tenkte jeg "Nei, jeg kan ikke gjøre noe sånt. Jeg vil se hvordan denne historien ender", fortsatte han.

I etterkant av intervjuet har Kardashian/Jenner-familien samlet seg rundt Bruce og erklært sin fulle støtte. Til og med Kris tok til Twitter og skrev at eks-mannen er hennes store helt.


LES OGSÅ: – Kim så meg i kjole

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.