Amber Heard:

- Innrømmer å ha slått eksmannen

Lydopptak fra Johnny Depp og Amber Heards turbulente ekteskap har sett dagens lys.

TURBULENT: Det er ingen tvil om at skilsmissen mellom stjerneparet Amber Heard og Johnny Depp var svært turbulent. Nå har det imidlertid kommet frem et lydopptak fra eksparets ekteskap hvor Heard skal ha innrømmet å ha vært voldelig mot Depp. Her er duoen avbildet i 2015. Foto: NTB Scanpix
TURBULENT: Det er ingen tvil om at skilsmissen mellom stjerneparet Amber Heard og Johnny Depp var svært turbulent. Nå har det imidlertid kommet frem et lydopptak fra eksparets ekteskap hvor Heard skal ha innrømmet å ha vært voldelig mot Depp. Her er duoen avbildet i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var kanskje ikke så mange som hadde sett for seg hvor turbulent, skittent og offentlig skilsmissen mellom stjerneparet Johnny Depp (56) og Amber Heard (33) skulle bli da de slapp nyheten om at de skulle skilles i 2016.

Duoen hadde den gang bare vært gift i 15 måneder, og januar 2017, var skilsmissen et faktum. Den rettslige kampen mellom de to eksene, der det blant annet dukket opp beskyldninger om vold og overgrep, har gått alt annet enn stille for seg.

Kort tid etter bruddet ble det nemlig kjent at Heard hadde fått innvilget besøksforbud mot ektemannen, etter voldsanklager.

Opptak av privat samtale

To måneder etter, i midten av august, trakk Heard voldsanklagene mot Depp. Hun offentliggjorde samtidig en video der hun fortalte om partnervold og farene ved det - og trakk inn sine egne erfaringer.

Men nå, snart fire år etter at paret gikk hver til sitt, skal Amber Heard ha innrømmet å ha vært voldelig mot «Pirates of the Caribbean»-stjernen.

Det skriver den britiske tabloidavisen Daily Mail, som hevder å ha opptak av en privat samtale mellom de to eksene mens de fremdeles var gift.

I det aktuelle opptaket, som skal ha blitt tatt opp mens paret forsøkte å jobbe seg gjennom ekteskapet, skal det blant annet komme frem at 33-åringen har slått Depp med både kjeler, stekepanner og vaser.

FØR ANKLAGENE: Johnny Depp og Amber Heard på den røde løperen i 2014. Foto: NTB Scanpix
FØR ANKLAGENE: Johnny Depp og Amber Heard på den røde løperen i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I samme opptak skal stjernen ha uttalt at hun ikke slo til ektemannen med et ordentlig slag, men at hun klasket til ham.

- Jeg vet ikke helt hvordan bevegelsen til hånden min var, men du har det bra, jeg skadet deg ikke. Jeg klasket til deg, jeg slo ikke til deg med knyttneven, sier hun i opptaket.

- Et åsted

Siden 2018 har Heard vært en talskvinne for kvinners rettigheter og mot vold i hjemmet, og i de nye lydklippene skal hun blant annet ha bedt eksmannen om å vokse opp - samtidig som hun advarte ham.

- Hvis du poker et dyr nok ganger, uansett hvor snilt det er, så er det plutselig ikke det lenger, sier hun videre ifølge avisen.

Den aktuelle hendelsen skal være bare en av mange opptak mellom det tidligere paret, og Depp skal ha forlatt samtalen den kvelden for snart fem år siden.

Ulike klipp av Johnny Depp i forbindelse med skilsmisse-skandalen. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

- Jeg dro i går kveld. Jeg sverger helt ærlig til deg at jeg tålte ikke mer fysisk mishandling av hverandre, sier Depp ifølge avisen i opptaket, og fortsetter:

- Hadde vi fortsatt hadde det blitt skikkelig ille. Og baby, jeg har sagt det før, jeg er livredd for at vi befinner oss midt på et åsted akkurat nå.

Heard, som har anklaget eksmannen for å være voldelig mot henne i løpet av ekteskapet, svarte med at hun ikke kunne love å ikke bli fysisk mot han igjen.

- Gud, noen ganger blir jeg så sint at jeg mister det, sier hun.

Saksøkte ekskona

14. januar 2017 så det ut til at kranglingen mellom de to skuespillerne omsider var over, da de ble enige om detaljene rundt forliket i skilsmissesaken.

Siden ble det stille fra begge parter, før Heard i desember 2018 skrev en lengre kronikk for Washington Post, der hun gikk detaljert til verks og beskrev tiden etter skilsmissen, og hvor urettferdig det hele føltes.

I mars i fjor tok det hele en ny vending da Depp skal ha saksøkt ekskona.

The Blast viste til rettsdokumenter som sa at 56-åringen hadde gått til sak mot Heard for ærekrenkelse. Skuespilleren krever 50 millioner dollar i erstatning, nærmere 450 millioner norske kroner.

«Amber Heard mente å skrive fra perspektivet «en offentlig figur som representerer vold i hjemmet», og hevdet at hun følte «den fulle kraften i vår kulturs vrede for kvinner som snakker ut», da hun omtalte seksuell vold», het det i rettsdokumentene.

Depp kalte også påstandene mot ham en «forseggjort bløff for å generere positiv publisitet», og mente Amber brukte ham for å fremme sin egen karriere.

«Heard er ikke et offer for vold i hjemmet, hun er gjerningspersonen», sto det.

LES OGSÅ: TV-kokken skilles

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer