VENNER I DAG: Mens Justin Bieber og Miley Cyrus er gamle venner, så hadde kona hans, Hailey Baldwin, lenge et mer anstrengt forhold til popstjernen. Foto: NTB Scanpix
VENNER I DAG: Mens Justin Bieber og Miley Cyrus er gamle venner, så hadde kona hans, Hailey Baldwin, lenge et mer anstrengt forhold til popstjernen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Miley Cyrus:

Innrømmer å ha mobbet Biebers kone

- Jeg var ond mot Hailey.

Publisert

Popstjernene Miley Cyrus (26) og Justin Bieber (24) har begge tatt verden med storm med sine musikalske talent. I tillegg har de også vært nære venner i en årrekke.

I september giftet «Boyfriend»-sangeren seg med modellen Hailey Baldwin (22) i all hemmelighet, og nå avslører Cyrus at hun ikke var spesielt hyggelig mot Biebers kone i oppveksten.

Som barn var nemlig Miley god venninne med Haileys storesøster, Alaia, og de to rottet seg ofte sammen mot Hailey og mobbet henne, skriver People.com.

Avsløringen kom da både Cyrus og Baldwin nylig dukket opp i en ny episode av «Carpool Karaoke» med komiker James Corden (40).

- Jeg var ond mot henne. Hun prøvde å leke med oss, og da låste vi henne ute fra rommet vårt og var slemme mot henne, innrømmet sangfuglen, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

GAMLE VENNER: Her deler Miley Cyrus og Justin Bieber scenen under MuchMusic Video Awards i Toronto i 2010. Foto: NTB Scnanpix
GAMLE VENNER: Her deler Miley Cyrus og Justin Bieber scenen under MuchMusic Video Awards i Toronto i 2010. Foto: NTB Scnanpix Vis mer

Får støtte for mobbingen

Selv om «Malibu»-stjernen fortalte at hun oppførte seg «som et troll» mot den fire år yngre modellen, så forsvarte hun også sine egne handlinger.

- Jeg måtte være sånn. Det har gjort deg til den personen du er i dag. Det gjorde deg sterkere. Fordi jeg var et skikkelig troll mot deg, kan du nå håndtere all dritt som kommer din vei, forklarte Miley.

Hailey selv sa seg deretter enig i dette, og hyllet Miley for å ha hjulpet henne med å takle livet i rampelyset.

- Miley var det største trollet mot meg, men hun forberedte meg på denne industrien.

De to jentene er for øvrig gode venninner i dag.

Saken fortsetter nedenfor.

Verner om privatlivet

Det var i midten av juli at Justin Bieber (24) og Hailey Baldwin (21) overrasket en hel verden, da det ble kjent at de hadde forlovet seg - kort tid etter at de omsider hadde funnet tilbake til hverandre.

Siden den gang svirret det til stadighet rykter om at stjerneduoen hadde giftet seg i all hemmelighet, noe de lenge forholdt seg tause om.

Men da Hailey sist måned endret etternavnet sitt til Bieber på Instagram, bekreftet de ifølge nettstedet Mirror at et hemmelig bryllup har funnet sted.

Nettstedet påpeket også at «Baby»-sangeren kort tid tidligere refererte til Hailey som «kona si», i en kommentar til et bilde hun la ut på bildedelingstjenesten.

Han skal også ha skrevet «kona mi er fantastisk» i en annen kommentar.

LES OGSÅ: Brooklyn Beckham hånd i hånd med ny flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer