Innrømmer å ha kjøpt prostituerte

- Jeg var veldig ensom, forklarer bokselegenden Frank Bruno.

KJØPTE PROSTITUERTE: Bokselegenden Frank Bruno (50) innrømmer i et intervju med Piers Morgan at han kjøpte prostituerte etter skilsmissen fra kona. Foto: All Over Press
KJØPTE PROSTITUERTE: Bokselegenden Frank Bruno (50) innrømmer i et intervju med Piers Morgan at han kjøpte prostituerte etter skilsmissen fra kona. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Bokselegenden Frank Bruno (50) innrømmer å ha kjøpt prostituerte etter at hans ekteskap gikk i vasken.

Den tidligere mesteren avslører i en episode av «Piers Morgan's Life Stories» at han følte seg ensom etter bruddet med kona Laura i 2001.

- Jeg var veldig ensom. Tror du jeg hadde lyst til å bruke på livet på opplysningen hele tiden for å se hva de hadde på menyen? Jeg vil ikke leve livet mitt sånn. Jeg er en respektabel fyr. Jeg møtte noen gode, jeg møtte noen dårlige, men jeg var veldig ensom.

Frank og Laura giftet seg etter lang tid i 1990 og hadde da allerede barna Nick og Laura sammen.

I 1997 gikk kona Laura rettens vei for å forhindre sin daværende ektemann fra å trakassere henne, men paret insisterte på at de fremdeles elsket hverandre.

Etter et tredje barn og 11 års ekteskap tok de ut skilsmisse i 2001 grunnet uansvarlig oppførsel.

I 2006 fikk bokselegenden et fjerde barn etter å ha vært i et forhold med sin gamle venn Yvonne Clydesdale.

I dag har den pensjonerte idrettsmannen funnet kjærligheten igjen, men forteller at han tar det rolig.

- Jeg er sammen med noen og vi tar hver dag som den kommer. Jeg er lykkelig, sier Frank Bruno under intervjuet Med Piers Morgan.


I TV-programmet snakker Bruno også ut om sin kamp mot depresjon og rusmisbruk.

- Jeg var litt av en bad boy. Jeg drakk meg full og tok mitt første drag med hasj som åtteåring, forteller eks-bokseren.

I september 2003 opplevde Bruno det han omtaler som den mest skamfulle tiden i sitt liv, da han måtte legge seg inn på psykiatrisk sykehus, og han takker bokseren Mike Tyson for å ha hjulpet ham gjennom den tøffe tiden.

- Jeg hadde lyst til å flykte, men jeg hadde ingen steder å flykte til. Jeg fikk mange fine brev, ett fra Mike Tyson. Det var fint av ham å gjøre det, sier Frank Bruno til Piers Morgan ifølge Daily Mail.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Rocky-stjerne fikk HIV - gjør comeback i ringen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer