Victoria Beckham:

Innlegg skaper spekulasjoner

Stjernas tatoverte hyllest til ektemannen ser ut til å ha bleknet.

GODT GIFT: Victoria Beckham har vært gift med ektemannen i over 20 år. Nå er hennes tatoverte hyllest nærmest borte. Foto: Maja Smiejkowska / Shutterstock Editorial / NTB
GODT GIFT: Victoria Beckham har vært gift med ektemannen i over 20 år. Nå er hennes tatoverte hyllest nærmest borte. Foto: Maja Smiejkowska / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

Den tidligere «Spice Girls»-stjernen Victoria Beckham (48) giftet seg med ektemannen David Beckham (47) i 1999. Siden den gang har de fått fire barn sammen, Brooklyn (23), Romeo (20), Cruz (17) og Harper Seven (11).

Ikke bare har Victoria lovet David evig troskap gjennom giftermål, hun tatoverte også en hyllest til ektemannen på håndleddet.

«DB» i løkkeskrift har i mange år smykket håndleddet hennes.

TATOVERINGEN: Her er Victoria avbildet i 2008 og tatoveringen er godt synlig. Foto: Beretta/Sims/REX/NTB
TATOVERINGEN: Her er Victoria avbildet i 2008 og tatoveringen er godt synlig. Foto: Beretta/Sims/REX/NTB Vis mer

Nå ser det imidlertid ut som tatoveringen har bleknet og det har skapt reaksjoner blant Victorias fans, skriver TMZ.

Hvor er tatoveringen?

I en ny video på Instagram demonstrerer Victoria Beckham en ny leppestift hun har lansert. I den forbindelse legger hun en fargeprøve på håndleddet sitt, rett ved tatoveringen. Nå har flere bitt seg merke i at den nesten er blitt usynlig.

Til tross for at Victoria tilsynelatende har på seg gifteringen i videoen, lurer nå flere fans på om det er trøbbel i ekteskapet.

BLEKNET: Her kan man se at tatoveringen som en gang var så synlig tydelig har bleknet. Foto: Skjermdump Instagram
BLEKNET: Her kan man se at tatoveringen som en gang var så synlig tydelig har bleknet. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

«Hvorfor har du fjernet tatoveringen din Victoria?», spør en fan.

«Tilgi meg, men har du fjernet tatoveringen med laser?», spør en annen.

«Dette gjorde du med vilje fordi du er bitter», skriver en tredje.

Et langt ekteskap

Victoria og David Beckham kan se tilbake på et langt ekteskap. De har vært sammen i over 20 år, men førstnevnte har tidligere vært ærlig om at alt ikke er rosenrødt til enhver tid.

- Folk har funnet opp ting om forholdet vårt i 20 år. Vi innså begge to at vi er sterkere sammen enn som to individer, uttalte hun til britiske Vogue i 2018.

RASER: Victoria Beckham, kjent som «Posh Spice», reagerer på den ubehagelige situasjonen hun ble satt i da han besøkte talkshowet «TFI Friday». Reporter: Bjørge Dahle Johansen. Video: AP / «TFI Friday» Vis mer

Da paret kunne feire 23 år sammen skrev hun også på Instagram at «folk sa det ikke ville vare».

«De sa han ikke var morsom, de sa jeg aldri smilte, de sa det ikke ville vare. I dag feirer vi 23 år som gift», skrev Victoria den gangen.

LES OGSÅ: - Sa vi ikke ville vare

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer