Sania Smestad:

- Innlagt på ubestemt tid

«Paradise Hotel»-profilen har vært innlagt på sykehus som følge av pusteproblemer siden fredag forrige uke.

INNLAGT PÅ SYKEHUS: Overfor Dagbladet forteller realityprofil Sania Smestad at hun ble akutt dårlig for sju uker siden. Siden den gang har hun vært utallige besøk hos legen, og er nå innlagt på Ahus. Foto. Roy Darvik/TV3
INNLAGT PÅ SYKEHUS: Overfor Dagbladet forteller realityprofil Sania Smestad at hun ble akutt dårlig for sju uker siden. Siden den gang har hun vært utallige besøk hos legen, og er nå innlagt på Ahus. Foto. Roy Darvik/TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har snart gått en måned siden årets sesong av «Paradise Hotel» nådde slutten etter intense uker under sola i Mexico. I dag har deltakerne for lengst kommet tilbake til sitt «normale» liv her hjemme i Norge, og blant dem er realityprofilen Sania Smestad (24).

Siden hun kom hjem fra hotellet har imidlertid ikke alt gått like smertefritt for «Paradise Hotel»-profilen, som de siste dagene har vært innlagt på sykehus.

Overfor Se og Hør forteller Smestad at hun ble akutt dårlig for snart sju uker siden. Da opplevde hun pusteproblemer og forklarer at hun opplevde mange symptomer på coronaviruset.

DRAMATISK: Adrian Sellevoll havnet på sykehus etter en dramatisk kveld. Video: Private bilder / Rød Løper Vis mer

- Men jeg gikk og testet meg og den var negativ. Så har det bare fortsatt, og jeg har vært fram og tilbake hos legen, men legen fant ikke noe på prøvene mine. Legen trodde kanskje det var angst, men jeg sa at det definitivt ikke er angst. Jeg kjente at det var noe feil, forteller realityprofilen.

PYNTET PÅ SANNHETEN: Emil Wille og Sania Smestad blir intime i bassenget på «Paradise Hotel», men hva som egentlig skjedde fortalte de ikke på TV. Video: Viafree / Rød Løper Vis mer

- Finner ikke ut av hva det er

Hun forteller videre at som følge av pusteproblemene klarer hun ikke å svømme, løpe, gå fort eller bære på tunge ting, da hun fort mister pusten og må stoppe opp.

For ei uke siden ble det imidlertid betraktelig verre.

- Det var nesten som i starten hvor jeg bare skulle reise meg opp fra sofaen for å gå på do, og så mistet jeg pusten. Da jeg gikk tilbake til legen ble jeg sendt til akuttmottaket og deretter lagt inn på sykehus, forklarer Smestad, og legger til at det var forrige fredag hun ble innlagt på Ahus.

I SYKESENGA: Sania Smestad forteller overfor Se og Hør at hun har vært innlagt siden fredag forrige uke. Foto: Privat
I SYKESENGA: Sania Smestad forteller overfor Se og Hør at hun har vært innlagt siden fredag forrige uke. Foto: Privat Vis mer

På sykehuset forklarer realityprofilen at de har tatt masse prøver av henne, og at hun også har tatt en ny coronatest - som igjen kom tilbake negativ.

- De finner ikke ut av hva det er. Det eneste de finner ut av er at jeg har fullt av fortetninger i lungene mine. Så i dag gikk jeg gjennom en bronkoskopi som var mildt sagt jævlig. Jeg ble så sjokkert over hvor vondt det faktisk var. Jeg hostet så mye, jeg klarte ikke å puste og jeg gråt. Det var ganske tøft, fortsetter hun.

Ifølge NHI er bronkoskopi er en undersøkelse hvor et tynt fleksibelt rør, et bronkoskop, føres inn gjennom munnen eller nesa, ned i svelget, ned gjennom luftrører og ned i bronkiene. Bronkoskopi gjør det mulig å inspisere innsida av luftrøret og bronkiene.

UNIK TONE: Sania Smestad og Martin Heier fra vårens «Paradise Hotel» har fått en helt spesiell tone inne på hotellet. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

- Det er ganske trist

- Hvordan vil du beskrive formen din?

- Det som er litt rart er at jeg føler meg for så vidt bra og oppegående. I dag føler jeg meg veldig dårlig, men jeg tror det er en reaksjon etter bronkoskopien. Men jeg er jo egentlig oppegående og kan gjøre ting, men samtidig så kan jeg ikke gjøre mye fysisk. Jeg kan ikke trene eller gå lange turer, svarer realityprofilen.

Smestad forklarer videre at legene har lurt på om det er noe hun kan ha tatt med seg fra innspillingen av «Paradise Hotel» i Mexico, men at de tror det er en liten sjanse for det, siden det er såpass lenge siden.

- Det er heller ingen av de andre som har fått noe lignende, og ingen nær meg som har blitt smittet av det her på noe vis. Legene synes det er litt vanskelig, og på grunn av at de ikke vet noe så er jeg innlagt på ubestemt tid, fortsetter realityprofilen.

UVISST: Realityprofilen forklarer at legene foreløpig ikke har funnet ut av hva pusteproblemene kommer av. Foto: Privat
UVISST: Realityprofilen forklarer at legene foreløpig ikke har funnet ut av hva pusteproblemene kommer av. Foto: Privat Vis mer

Smestad har fått beskjed om at hun skal få svar på bronkoskopien i løpet av uka, og legger ikke skjul på at hun håper at de finner noe.

Å være innlagt på sykehuset i finværet synes Smestad er ganske trist.

- Det er ganske trist å sitte og se på alle som er ute og bader og soler seg og får være med venner. I tillegg på grunn av coronaviruset får jeg ikke lov til å ha mer enn to besøk som er mine nærmeste - mamma og søstera mi. Og de får bare være her en time, forklarer hun.

KJÆRLIGHETSERKLÆRING: Artist Andreas Haukeland, eller «Tix», har dedisert sin nye låt «Deg Eller Ingenting» til Marthe Brenne, som han møtte på «Paradise Hotel» i fjor. Vis mer

Smestad legger ikke skjul på at de kortvarige besøkene går hardt innpå henne.

- Jeg synes det er veldig tøft, men jeg får utrolig mye støtte på nettet og både familie og venner ringer meg. Det er utrolig mye hyggelige tilbakemeldinger, men jeg føler meg veldig ensom når jeg ligger her. Man blir jo litt deppa, men jeg har veldig mye støtte som holder meg oppe.

MERKELIG TIMING: I den svenske versjonen av «Paradise Hotel» er det sykehustema, der flere koblinger minner om virus-situasjonen som foregår i verden i dag. Vis mer

LES OGSÅ: Gjenforent etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer