Kylie Jenner:

Innlagt på sykehus

Realitystjernen må avlyse turen til moteuken i Paris etter sykdom.

SYK: Kylie Jenner skulle egentlig ha reist til Paris denne uka, men må bli hjemme grunnet sykdom. Foto: NTB Scanpix
SYK: Kylie Jenner skulle egentlig ha reist til Paris denne uka, men må bli hjemme grunnet sykdom. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken skulle egentlig Kylie Jenner (22) ha deltatt under den årlige moteuken i Paris. Dette kommer derimot ikke til å skje, da hun er blitt syk før avreise.

Det avslører realitystjernen selv i sosiale medier onsdag.

«Som dere vet, skulle jeg til Paris og delta i Balmain-showet for å lansere det nye sminkesamarbeidet med Oliver Rousteing. Dessverre er jeg veldig syk, og kan ikke reise», er blant det Jenner skriver på Twitter.

Senest i går delte 22-åringen nyheten om samarbeidet med det franske motehuset, så med andre ord kommer sykdommen brått på.

Ifølge flere amerikanske medier, deriblant TMZ og Extra, skal hun ha blitt lagt inn på sykehus med influensaliknende symptomer.

I etterkant har en talsperson for Kylie Jenner bekreftet sykehusinnleggelsen overfor Entertainment Tonight, og opplyst at hun får god behandling av legene og har det bra etter forholdene.

Kvalm og svimmel

TMZs kilder sier til kjendisnettstedet at Kylie har vært dårlig i en ukes tid, og at hun derfor ble innlagt.

Symptomene skal ha vært kvalme og svimmelhet, og Jenner har avlyst flere avtaler som følge av den plutselige sykehusinnleggelsen.

Hun skulle blant annet ha vært med da søstrene Kim Kardashian West (38) og Kendall Jenner (23) delte ut en pris under Emmy-utdelingen natt til mandag norsk tid, ifølge TMZs kilder. Men også da var hun for dårlig til å kunne delta.

UVANLIG SMINKEVIDEO: Kylie Jenner og Khloé Kardashian filmer mens de sminker seg. Det er bare én detalj som gjør det hele litt spesielt. Video: Rød Løper / Youtube.com/Kylie Jenner Vis mer

Det kan imidlertid se ut til at Jenner nå er skrevet ut av sykehuset, da hun de siste timene har delt videosnutter av blant annet den nye sminkekolleksjonen på Instagram.

Utover innlegget på Twitter har hun ikke kommentert sykdommen.

Saken fortsetter nedenfor.

Stormi ble syk

I februar i fjor ble Kylie Jenner og kjæresten Travis Scott (28) foreldre for første gang, da datteren Stormi Webster så dagens lys.

I juni opplevde realitystjernen alle mødres store mareritt, da den halvannet år gamle jenta ble hastet sykehus.

Kylie delte da et bilde på sin Instagram-profil av datteren med smokk og et babyteppe rundt seg. Til bildet skrev hun følgende:

- Har tilbragt dagen på sykehuset med barnet mitt.

Saken fortsetter nedenfor.

INNLAGT: Lille Stormi ble innlagt i hui og hast på grunn av en allergisk reaksjon. Foto: Kylie Jenner / Instagram
INNLAGT: Lille Stormi ble innlagt i hui og hast på grunn av en allergisk reaksjon. Foto: Kylie Jenner / Instagram Vis mer

Skummel hendelse

Videre fortalte realitystjernen at innleggelsen skyldtes allergi, men at Stormi etter forholdene hadde det bra.

- Hun fikk en allergisk reaksjon, men er 100 prosent OK og vi er hjemme igjen, opplyste hun på sin Instagram-profil, og fortsatte:

- Ingenting annet spiller noen rolle når slike ting skjer. Gud velsigne alle mødre med syke barn. Jeg sender så mye kjærlighet og positiv energi deres vei.

Kylie virket å ta datterens innleggelse svært tungt, for dagen etter hendelsen tok hun igjen til sosiale medier og beskrev hvordan hun hadde opplevd det hele.

- Velsignet, uten ord. Takk gud. Jeg tror på å være en refleksjon av det du vil oppnå. Vil du ha kjærlighet, gi kjærlighet. Vil du ha suksess, ønsk suksess, skrev hun i et innlegg på Instagrams historiefunksjon.

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg tror ikke det der er Britney

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer