Dean McDermott:

Innlagt på sykehus

- Mulig hjernehinnebetennelse.

INNLAGT: Dean McDermott har i et nytt innlegg i sosiale medier selv fortalt om sykehusinnleggelsen. Her med kona Tori Spelling. Foto: NTB Scanpix
INNLAGT: Dean McDermott har i et nytt innlegg i sosiale medier selv fortalt om sykehusinnleggelsen. Her med kona Tori Spelling. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den kanadiske skuespilleren Dean McDermott (52) er innlagt på sykehus, det melder han selv i et innlegg på Instagram. Stjerna undersøkes for mulig hjernehinnebetennelse.

- Så dette skjedde i går kveld. Jeg ble lagt inn på sykehuset med lungebetennelse, mulig hjernehinnebetennelse, skriver han, og fortsetter:

- Jeg har aldri vært så syk i hele mitt liv. Tommelen opp og troen opp.

Sykdomsbeskjeden kommer bare kort tid etter at han delte et innlegg om at han hadde pådratt seg høy feber og følte seg dårlig.

Stjerna har foreløpig ikke skrevet noe om hvordan det går med ham.

Skandalestjerne

McDermott er for mange trolig best kjent som ektemannen til «Beverly Hills 90210»-stjerna Tori Spelling (46).

Mange fikk sitt første møte med denne blondinen da hun spilte rollen som Donna Martin i serien. Den populære serien ble faktisk produsert av hennes far, avdøde Aaron Spelling, så det var kanskje ikke så rart at hun fikk en av hovedrollene.

Siden den gang kan ikke Spellings skuespillerkarriere kalles noen stor suksess. 46-åringen har spilt i utallige filmer, men svært få av dem har blitt satt opp på det store kinolerretet.

Hun har også blitt kjent som litt av en skandalestjerne, grunnet sine mange forhold, arvestrid og andre problemer.

«Nød lærer naken kvinne å spinne», heter det. Som en konsekvens av en konstant tilstedeværelse i amerikanske tabloider, var det mange som var nysgjerrige på stjerna. Hun har derfor skrevet flere bøker om sin egen historie, og mange av dem har solgt svært godt.

STORFAMILIE: Dean McDermott har fem barn med Tori Spelling. Han har også en sønn fra et tidligere forhold. Foto: NTB Scanpix
STORFAMILIE: Dean McDermott har fem barn med Tori Spelling. Han har også en sønn fra et tidligere forhold. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tori Spelling har siden 2006 vært gift med Dean McDermott, som hun møtte under en innspilling i 2005. Begge var på tiden i andre forhold, men dumpet sine respektive partnere for å være sammen. De har fem barn sammen.

Liam (12), Stella (11), Hattie (7), Finn (6) og Beau (2). McDermott har sønnen Jack (20) fra et tidligere forhold.

Tatt på fersken og utroskap

Dean McDermott kom nylig med en pinlig avsløring i podkasten sin, «Daddy Issues». Der fortalte nemlig 52-åringen at sønnen Jack hadde tatt dem på fersken da de hadde sex, ifølge People.

REDDET EKTESKAPET: Tross flere utfordringer i ekteskapet er Tori og Dean fremdeles gift. Foto: NTB Scanpix
REDDET EKTESKAPET: Tross flere utfordringer i ekteskapet er Tori og Dean fremdeles gift. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Da Tori og jeg ble sammen hadde jeg Jack annenhver helg, forklarte Dean, som har sønnen fra sitt tidligere ekteskap med Mary Jo Eustace (57), før han fortsatte:

- En natt fikk han ikke sove, og vi lagde mye støy og ... Jeg kikket bort mot døren og så at dørhåndtaket vridde seg. Jeg hørte det ikke, og jeg bare: «Oi, shit», også kom det inn en lysstripe.

Heldigvis for 52-åringen klarte han å tenke kjapt, og kom opp med en løgn for støyen han og kona lagde.

- Jeg hoppet av og satte meg på enden av sengen. Han (sønnen Jack, journ. anm.) spurte: «Går alt bra pappa?», og jeg svarte: «Ja, jeg hadde bare et mareritt», forklarte Dean videre.

Selv om sexlivet til ekteparet er på topp, har det ikke bare vært rosenrødt i forholdet. I 2013 havnet den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen på forsider verden over, etter at ektemannen innrømmet å ha vært utro mot henne.

Skandalen førte til mye oppmerksomhet rundt parets realityserie «True Tori», hvor seerne fikk følge deres kamp for å redde ekteskapet.

Fem år etter utroskapsskandalen, er paret fortsatt gift. Dette til tross for stadige overskrifter om alt fra sexavhengighet, alkoholmisbruk og andre vanskeligheter de har møtt på veien.

Video: Splash News Vis mer

LESOGSÅ: - Mer brutalt enn jeg hadde trodd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer