Ozzy Osbourne:

Innlagt på sykehus

Risikerer å måtte avlyse Europa-turneen.

SYK: Ozzy Osbourne er lagt inn på sykehus og risikerer å måtte avlyse den planlagte Europa-turneen. Her sammen med kona Sharon Osbourne Foto: NTB Scanpix
SYK: Ozzy Osbourne er lagt inn på sykehus og risikerer å måtte avlyse den planlagte Europa-turneen. Her sammen med kona Sharon Osbourne Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag gikk Sharon Osbourne (66), kona til rockestjerna Ozzy Osbourne (70), til Twitter for å informere fansen om at ikke alt står bra til med ektemannen.

Der informerer hun blant annet om at 70-åringen er blitt innlagt på sykehus.

- Som noen av dere kanskje har hørt, ble Ozzy innlagt på sykehus for behandling av influensa. Legene hans mener at dette er den beste måten å få ham opp på beina igjen. Takk til dere alle for deres bekymring og kjærlighet, skriver hun.

Ifølge Lommelegen er ikke influensa livstruende for de fleste, men for eldre personer, personer med nedsatt infeksjonsforsvar og personer med alvorlige hjerte-, kar- eller lungesykdommer kan influensa likevel være alvorlig.

Selv har ikke Ozzy Osbourne oppdatert fansen om hvordan det står til med ham.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Vis mer

Har utsatt konserter

Ifølge Rolling Stone har 70-åringen fått anbefalinger fra leger om å avlyse den planlagte Europa-turneen, og har allerede utsatt de fire første konsertene.

Ifølge nettstedet blir turneen trolig utsatt til høsten, etter at han fått påvist øvre luftveisinfeksjon som kan utvikle seg til lungebetennelse om han drar på turné.

At Osbourne sliter med helsa, er ingen hemmelighet. I 2018 måtte 70-åringen avlyse flere konserter i USA på grunn av sykehusinnleggelser.

Vis mer

LES OGSÅ: Hasteinnlagt på sykehus etter «Farmen»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer