Gunilla Persson:

Innlagt på sykehus

Har fått en allergisk reaksjon.

- REDD: Gunilla Persson står for tida midt i stormen, etter at hun angivelig stjal et par med solbriller fra en Chanel-butikk i Miami. Mandag ble hun også lagt inn på sykehus. Foto: NTB scanpix
- REDD: Gunilla Persson står for tida midt i stormen, etter at hun angivelig stjal et par med solbriller fra en Chanel-butikk i Miami. Mandag ble hun også lagt inn på sykehus. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av mai skapte Gunilla Persson (59) atter en gang overskrifter i svenske medier, men denne gangen var det ikke hennes deltakelse i «Svenske Hollywoodfruer» som sørget for at pressens oppmerksomhet rettet seg mot henne.

Hun er nå nemlig tiltalt for å ha stjålet et par rådyre solbriller fra en Chanel-butikk i Miami. Brillene skal hun ha hatt på hodet da hun forlot forretningen, der hun for øvrig kjøpte - og betalte for - en rådyr luksusveske. Saken skal snart opp i retten i Palm Beach County.

Persson, som sjelden har hatt problemer med å snakke om følelsene sine tidligere, har heller ikke holdt tyst om hva hun føler denne gangen. Hun har omtalt det hele som en «misforståelse», og har håpet med seg om at saken kan løses uten straff.

- Tøft

Mandag meldte Persson at hun er blitt innlagt på sykehus. Hun skal ha pådratt seg en allergisk reaksjon, og er ifølge Expressen blitt innlagt på Lennox Hill-sykehuset i New York - der hun for tida er på besøk sammen med dattera Erika.

Hun beskriver situasjonen som ubehagelig, men understreker at det bare dreier seg om en hudallergi. I en uttalelse til den svenske avisa skriver hun at hun har fått et utslett, og at hun føler seg redd.

Hun får nå steroider intravenøst, som kommer til syne på bildet hun har lagt ut på Instagram. 59-åringen har tidligere åpnet seg om allergien, og det er ventet at hun etter kort tid skrives ut av sykehuset igjen.

Selv om den siste perioden har vist seg vanskelig for Persson, har hun nå mottatt støtte fra det den svenske avisa Expressen omtaler som «uventet hold».

På Instagram kunne nemlig tv-profilen avsløre at hun har fått blomster av kanalen som sørget for at hun ble kjendis i Skandinavia - TV3.

«Jeg ønsker å takke min fantastiske tv-familie i TV3 og Viafree så hjertelig for disse fantastiske blomstene som jeg fikk til vårt hjem i Pacific Palisades. Jeg elsker dem og jeg elsker dere», skriver hun og fortsetter:

Selv om den siste perioden har vist seg vanskelig for Persson, har hun nå mottatt støtte fra det den svenske avisa Expressen omtaler som «uventet hold».

På Instagram kunne nemlig tv-profilen avsløre at hun har fått blomster av kanalen som sørget for at hun ble kjendis i Skandinavia - TV3.

«Jeg ønsker å takke min fantastiske tv-familie i TV3 og Viafree så hjertelig for disse fantastiske blomstene som jeg fikk til vårt hjem i Pacific Palisades. Jeg elsker dem og jeg elsker dere», skriver hun og fortsetter:

«De visste at jeg har hatt det tøft i Miami. Nå lengter jeg hjem til California. Jeg har lovet Erika (tv-profilens datter, jour anm.) at vi skal til New York i morgen, som vi skal gjøre», skriver hun.

Persson har også tagget Susanne Nylén, som er pressesjef i svenske TV3. Som om det ikke var nok å få støtte fra kanalen som lager «Svenske Hollywoodfruer», har også en rekke fans uttrykt sin støtte til stjerna i diverse kommentarfelt.

«Bry deg ikke om så ekle mennesker, min fine venn», skriver en.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 13.10.2015 SVENSK RAP-FRUE: Hollywood-fruen Gunilla Persson er aktuell med nytt program. I en av episodene skal hun prøve seg som låtskriver. Se hvordan det gikk. Video: TV 3 Sverige Vis mer

Den svenske avisa har forsøkt å komme i kontakt med Persson og hennes advokater, men de har ikke fått napp.

Samtidig som blomsterbildet ble lagt ut, ble det nemlig kjent at det er en ny utvikling i saken. Det er satt opp en ny høring i midten av juli, ifølge nye dokumenter fra retten i Palm Beach.

Overfor Expressen har advokaten hennes, Philip Ridolfo, tidligere fortalt at han tror dette kommer til å løse seg uten problem.

- Jeg tror ikke det blir noen rettssak.

Ifølge den originale politirapporten skal 59-åringen angivelig ha satt et par solbriller på hodet mens hun betalte for en håndveske, og deretter forlot butikken. Dette skal ha blitt fanget opp på et overvåkningskamera, og skal ha vært grunnen til at politiet ble kontaktet.

Til Se og Hør i mai skrev Persson i en sms at det hele dreier seg om en misforståelse, og har ingen kommentar utover dette.

Hva slags misforståelse det er snakk om, hadde ikke Perssons advokater diskutert med henne på daværende tidspunkt.

SNAKKER UT: Gunilla Persson sier hun føler seg mobbet i alle sesongene av «Svenske Hollywoodfruer». Video: MTG Sverige Vis mer

Laget en plan

Da svenske medier spurte advokat Michael Murphy om dette tidligere i sommer, svarte han følgende:

- Du må forstå at vi ikke vil snakke om fakta i en pågående forhandling. Vi må være veldig forsiktige slik at vi kan fokusere på å løse dette, sa han og la til:

- Vi forsøker å ikke uttale oss om dette for å ikke «spille det ut» i media. Det tror jeg ikke er det riktige akkurat nå.

Michael Murphy synes det er uheldig at politiet har gått ut med sin versjon, og at det setter Persson i en vanskelig situasjon.

Det skal ha vært i en gate nær butikken, at politiet stoppet Persson. I rapporten skal det stå beskrevet at hun tok opp solbrillene fra veska og satte dem på hodet, før hun hevdet det var meningen at hun skulle returnere solbrillene på et seinere tidspunkt.

Betegnelsen «grovt tyveri» skal ifølge svenske medier innebære et tyveri av verdier mellom 300 og 5000 dollar, altså et sted mellom 2500 og 40 000 kroner, og en dom skal ha en strafferamme på inntil fem års ubetinget fengsel.

LES OGSÅ: Feriebildene skaper storm

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer