Innlagt på sykehus

I hui og hast ble Johnny Depps datter Lily-Rose fraktet til sykehus i London.

SYK DATTER: Johnny Depp og Vanessa Paradis datter er innlagt på sykehus. Foto: Scanpix
SYK DATTER: Johnny Depp og Vanessa Paradis datter er innlagt på sykehus. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Svært bekymret far! 


SEHER.NO: - Personalet gjenkjente ham straks han kom inn døra. Han ba ikke om spesialbehandling, men ønsket bare det beste for sitt barn slik som alle foreldre gjør i en slik situasjon, sier en kilde i følge The Mirror.


Den 43 år gamle Pirates of the Caribbean-stjernen og samboeren Vanessa Paradis (34) har voktet ved sengen til Lily-Rose siden de ankom sykehuset for ni dager siden.


- Det er en veldig vanskelig tid for ham, men han nekter å la seg knekke for datteren skyld. Hele familien ber om at hun snart må bli bedre, og tar hver dag som den kommer.


Det mediesky paret har vært svært bevisste på å holde barna unna pressen. De har vært sammen i ni år, og planen er at de skal gifte seg til sommeren. I tillegg til syv år gamle Lily-Rose har de sønnen John Jack (4) sammen.


- Det har vært en følelsesmessig berg-og-dalbane for hele familien, og han er svært bekymret. Han unner ingen dette. Han er en hengiven far og tilbringer så mye tid han kan med Lily, sier kilden.


Avisen sier de vet hva skuespillerens datteren feiler, men vil ikke røpe det av respekt for familien.


Johnny Depps talsmann vil ikke kommentere saken.


HEKTET PÅ DEPP?: Se bildespesialer på Topp.no (ekstern lenke)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer