Innlagt på sykehus

Rachel Nordtømme ble innlagt etter at hun fikk feber.

<strong>PÅ SYKEHUS:</strong>Rachel Nordtømme skal ha blitt innlagt på sykehus onsdag etter å ha vært plaget av feber. Foto: Anders Myhren/ Seher.no
PÅ SYKEHUS:Rachel Nordtømme skal ha blitt innlagt på sykehus onsdag etter å ha vært plaget av feber. Foto: Anders Myhren/ Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV 2-programleder Rachel Nordtømme - som også er kjent som eks-kjæresten til langrensstjernen Petter Northug jr. - ble onsdag innlagt på sykehus i Oslo.

Ifølge VG Nett, som først meldte om saken, hevdet Rachels far Geir Nordtømme at datteren var alvorlig syk.

Til TV 2 sier hevder imidlertid Nordtømme at han har blitt feilsitert av avisen og at Rachel har blitt rammet av feber, etter å ha vært forkjølet en tid.

Nordtømme - som i flere år har vært en lovende friidretts-utøver- debuterte tidligere denne måneden som programleder for TV 2s sendinger fra Norway Cup.

Rachels medprogramleder Mathias Skarpaas sier til Seher.no han ikke kjenner til hva som har skjedd med Nordtømme.

- Jeg vet ikke noe mer enn det som står på nettet. Men jeg håper hun blir frisk raskest mulig.

Til Seher.no avslørte Steinkjer-jenta tidligere denne måneden at det var en stor overgang for henne å flytte til Oslo.

Egentlig har jeg jo mange venner her, men de er på Steinkjer nå i sommer. Men akkurat nå har jeg ikke tid til dem heller. Sånn sett er det jo greit. Og så kommer de til Oslo neste uke, så da tror jeg det blir veldig morsomt å være her, sa hun da Seher.no møtte henne under Norway Cup.

Hun la imidlertid ikke skjul på at hennes nye hjemby har falt i smak.

- Det er veldig spennende! Det er litt større enn hva jeg er vant med, og det er jo masse folk overalt. Men det synes jeg bare at er kjempmorsomt. Jeg trives så langt, men så får vi bare se hvordan det går utover, forteller Rachel Nordtømme, som likevel erkjenner at spesielt kollektivtilbudet har bydd på utfordringer i starten. 

- Det er ikke så lett å finne ut hvilken buss, trikk og t-bane jeg skal ta. Det er jo litt utfordende. Men jeg tror jeg skal klare å finne ut av det i løpet av de nærmeste dagene, sa Rachel til Seher.no.

Seher.no kommer tilbake med mer.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

  

[obj:media:9847]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer