Innlagt på sykehus

Lindsay Lohans far hadde store brystsmerter hele dagen.

BRYSTSMERTER: Lindsay Lohans far, Michael, ble lørdag fraktet til sykehus med store brystsmerter. Her er han sammen med skuespillerdatteren på shopping i fjor høst.  Foto: Stella Pictures
BRYSTSMERTER: Lindsay Lohans far, Michael, ble lørdag fraktet til sykehus med store brystsmerter. Her er han sammen med skuespillerdatteren på shopping i fjor høst. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Hollywood-stjernen Lindsay Lohan (23) har lenge hatt et turbulent forhold til sin far - Michael Lohan, som flere ganger har gått ut offentlig og kritisert datteren for hennes valg i livet.

I forrige måned fortalte Michael amerikanske medier at han fryktet datteren var blitt avhengig av reseptbelagte medikamenter, og at han er livredd for at avhengigheten kan ta livet av henne.

Dermed kom det nok som et sjokk på kjendispappaen at han selv måtte bli fraktet til sykehus i Massachusetts med store brystsmerter lørdag kveld.

Ifølge Radar Online skulle Michael egentlig ha opptrådd i en kjendis-boksekamp, men på grunn av økende smerter i brystet måtte han bli hentet av en ambulanse før kampen hadde begynt.

- Han hadde vondt i brystet hele dagen og smertene gikk nedover hans venstre arm, forteller en bekymret Kate Major, som er Michaels kjæreste, til nettstedet.

Ifølge Major var legene redde for at Lohan hadde fått blodpropp, derfor ble han lagt inn til observasjon på Massachusetts hospital.

Så langt har ikke Lindsay Lohan kommentert farens innleggelse.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: - Hun trenger måneder på avvenning