Innlagt på sykehus to ganger

Men NRK-stjernen Knut Borge nekter å løpe rundt med angst for å dø.

HOLDER AVSTAND: - Hjerteproblemer er selvsagt ingen spøk, men legene er dyktige i våre dager så det tenker jeg minst mulig på, sier Knut Borge om sine hjerteproblemer. Foto: SCANPIX
HOLDER AVSTAND: - Hjerteproblemer er selvsagt ingen spøk, men legene er dyktige i våre dager så det tenker jeg minst mulig på, sier Knut Borge om sine hjerteproblemer. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: En av Norges mest folkekjære og populære programledere, Knut Borge, sliter med både hjerteproblemer og diabetes. Men han har ingen planer om å legge seg ned og gi opp av den grunn. Hver fredag leder han nemlig om lag en halv million TV-seere gjennom «20 spørsmål» på NRK1.

Til Dagbladet forteller Borge, som begynte i statskanalen for 40 år siden, at han har fått påvist diabetes 2.
 
- Det er en skummel lidelse fordi den åpner for så mye annet skit, sier han til avisen.

Borge har i tillegg fått påvist hjertearytmi, og har blitt lagt inn på sukehus to ganger - der legene fryktet infarkt. Selv frykter han derimot lite.

- Hva i all verden hjelper det å løpe rundt med angst for døden? Hjerteproblemer er selvsagt ingen spøk, men legene er dyktige i våre dager så det tenker jeg minst mulig på, mener TV-stjernen, som i det samme intervjuet snakker ut om da han mistet kona Tone etter flere års sykdom i 2004.
 
- Redningen var faktisk «20 spørsmål». Å plutselig bli alene var veldig vanskelig. Jeg trodde jeg visste hva sorg var, men det vet man ikke før man opplever noe sånt. Fysisk og psykisk var jeg nedbrutt, men jeg ønsket å jobbe, sier han til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Lengtet etter de jeg var forelsket i  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer