Innlagt på sykehus i Japan

Paul McCartney tvunget til å avlyse konserter etter en alvorlig virusinfeksjon.

TRENGER HVILE: Sir Paul McCartneys kone Nancy Shevell er sammen med musikeren på sykehuset. Foto: All Over Press
TRENGER HVILE: Sir Paul McCartneys kone Nancy Shevell er sammen med musikeren på sykehuset. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Torsdag 15. mai landet «Beatels»-stjernen Paul McCartney (72) i Tokyo i Japan for å holde flere konserter som en del av sin «Out there»-tour.

Men dagen etter ankomsten ble han slått ut av en alvorlig virusinfeksjon og havnet på sykehus, melder Daily Mail.

Da tilstanden hans ikke bedret seg ble legenden tvunget til å avlyse konsertene han skulle holdt 18. og 19. mai.

Også hans tredje og siste show i den japanske hovedstaden onsdag denne uken ble kansellert etter at legene beordret ham å holde sengen.

Bekymret fans har samlet seg utenfor sykehuset, hvor han hviler med kona Nancy Shevell (53) ved sin side, for å vise sin støtte.

- Paul har kun måtte avlyse konserter en håndfull ganger i løpet av sin karriere, og er svært opprørt over situasjonen. Han hater å skuffe mennesker, står det i en kunngjøring, ifølge nettstedet.

- Paul vil bli helt frisk igjen, men har fått beskjed om å hvile noen dager. Han er veldig rørt over alle hilsner og meldinger han har fått fra fans over hele verden.

Onsdag i neste uke skal McCartney egentlig holde konsert i Seoul i Sør-Korea, men om han er frisk nok til å stå på scenen er fortsatt uklart.

LES OGSÅ: Heather Mills får 250 millioner i skilsmisse-oppgjøret fra McCartney

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer