PARTYLØVE: Sean «Diddy» Combs sier ikke nei til en fest. Det burde han kanskje gjort før han ble lagt inn på sykehus med migrene.  Foto: Diddy/Twitter
PARTYLØVE: Sean «Diddy» Combs sier ikke nei til en fest. Det burde han kanskje gjort før han ble lagt inn på sykehus med migrene. Foto: Diddy/Twitter Vis mer

Innlagt på sykehus etter Playboy-fest

Diddy måtte behandle ekstrem migrene.

Publisert
SEOGHØR.NO: Etter en lang helg med konstant festing ble rapperen Sean «Diddy» Combs (42) lagt inn på sykehus i Los Angeles tirsdag formiddag.

Lørdag kveld var Combs en av mange stjerner på Clive Davis Grammy-fest, som fant sted bare timer før Whitney Houston ble funnet død på samme hotell. Her festet han med blant andre Britney Spears og Kim Kardashian og festen skal ha vart ut i de tidlige morgentimer.

Men én fest var langt fra nok for 42-åringen, og dagen etter arrangerte han sin egen Grammy-fest på Hugh Hefners berømte «Playboy Mansion».

- Denne festen er legendarisk. Beste festen jeg har hatt, skrev Diddy samme natt på Twitter.


Dagen etter var derimot ikke formen like fin og Diddy skal ha slit med så sterk migrene at han ble lagt inn på sykehus. Få timer senere betrygget han urolige fans på Twitter.

- Takk for all kjærligheten. Jeg har det fint jeg hadde bare en helt syk migrene. Nå skal jeg sove det vekk. Takk. Elsker dere alle, skrev stjernen.

Diddy er kjent for å være en partyløve og arrangerer Grammy fest og White Party hvert år.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble avvist fra Diddy-fest  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer