Wendy Williams:

- Innlagt på sykehus etter at ektemannens elskerinne fødte

Det stormer heftig rundt den amerikanske programlederen.

SPRØ SITUASJON: I disse dager stormer det heftig rundt den amerikanske programlederen Wendy Williams, etter at det blir spekulert pp om ektemannen Kevin Hunter har fått barn med elskerinnen. Foto: NTB scanpix
SPRØ SITUASJON: I disse dager stormer det heftig rundt den amerikanske programlederen Wendy Williams, etter at det blir spekulert pp om ektemannen Kevin Hunter har fått barn med elskerinnen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Talkshow-vertinne Wendy Williams (54) er ikke fremmed for å skape overskrifter, og hun vekker ofte oppmerksomhet med sine frittalende utsagn om det meste - deriblant andre kjendiser.

Denne gangen er det imidlertid 54-åringens eget privatliv som har fått kjendispressen til å gå varm.

Mandag slapp underholdningsmedier som E!News og Page Six bomben om at den angivelige elskerinnen til Wendys ektemann hadde født et barn på et sykehus i Philadelphia.

- En sprø situasjon

Wendy Williams har vært gift med tv-produsent Kevin Hunter i over 20 år, men den siste tiden har det altså svirret rykter om at han har en elskerinne - Sharina Hudson.

Page Six skriver at det ikke er bekreftet at det er Wendys ektemann som er far til det nyfødte barnet, men at det spekuleres heftig på at dette faktisk er tilfellet.

I skrivende stund har verken Kevin eller hans påståtte elskerinne kommentert fødselen - eller utroskapsryktene. Nettstedet Love B Scott var først ute med den oppsiktsvekkende historien, og melder at babyen er en liten jente.

- Sharina fødte babyen på Hahnemann University Hospital i Philadelphia. Tilsynelatende valgte de dette stedet fordi de var bekymret for at det kom til å bli lekket til pressen hvis hun fødte i New York, sier en kilde til Page Six.

LANGVARIG EKTESKAP: Wendy Williams og ektemannen Kevin Hunter har vært gift over 20 år. Foto: NTB scanpix
LANGVARIG EKTESKAP: Wendy Williams og ektemannen Kevin Hunter har vært gift over 20 år. Foto: NTB scanpix Vis mer

En annen kilde beskriver det hele som en absurd situasjon, og trekker frem at det nylig ble kjent at Wendy Williams har mottatt behandling for rusproblemer.

- Dette er en helt sprø situasjon. Wendy bor på et rehabiliteringshjem der hun kjemper for å bli edru, mens ektemannen hennes er ved sin elskerinnes side - og hun setter et barn til verden. Sharinas fødsel begynte på søndag, og det antas at hun fødte sent søndag eller i morgentimene mandag.

- Ble hastet til sykehus

Kort tid etter at skriveriene om ektemannen og hans angivelige elskerinne nådde offentligheten, skal Wendy Williams ha blitt innlagt på sykehus. Det melder blant annet Us Weekly.

Hun skal ha falt av vannvogna og ble visstnok funnet beruset av teamet sitt - få timer etter at hun hadde sjekket ut fra hjemmet der hun fikk hjelp med å bli edru.

Us Weekly siterer den britiske tabloidavisen Daily Mail, som melder at 54-åringen umiddelbart ble fraktet til et lokalt sykehus der hun fikk et intravenøst drypp med vitaminer og mineraler. Dette for å rense systemet og hjelpe vedkommende med å bli edru igjen.

GJEMMER SEG: Det var en emosjonell Wendy Williams som ble fotografert på mandag på vei ut fra rehabiliteringshjemmet i New York. Foto: NTB scanpix
GJEMMER SEG: Det var en emosjonell Wendy Williams som ble fotografert på mandag på vei ut fra rehabiliteringshjemmet i New York. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge Page Six var Wendy imidlertid tilbake på jobb tirsdag, hvor hun spilte inn en ny episode av «The Wendy Williams Show». Hun skal også ha sjekket inn på rehabiliteringshjemmet igjen.

- Det går ikke så bra med Wendy, alle er veldig bekymret for henne. Det som er trist er at hun har jobbet så hardt med å holde seg edru, og hun har vært så ærlig overfor fansen om problemene sine. Dette var bare dråpen som fikk begeret til å flyte over, sier en kilde til nettstedet.

En talsperson for Wendy Williams har i skrivende stund ikke uttalt seg om de siste dagenes hendelser.

Snakket om ryktene

Tidligere i år var Wendy Williams borte fra jobben som programleder i et par måneder, men i starten av mars var hun tilbake på skjermen.

Da snakket hun om at den autoimmune sykdommen Graves sykdom, som hun lider av, hadde bidratt til hennes langvarige fravær fra tv-programmet.

Den gang valgte hun også å ta tak i utroskapsryktene som har svirret rundt ektemannen hennes, Kevin Hunter. Det gjorde hun ved å blant annet påpeke at hun fortsatt bruker gifteringen sin.

- Han er min beste venn, han er elskeren min, han er alt dette og alt mulig annet. Jeg vet hva dere har sett og jeg vet hva sladderet har gått i (...) Ekteskap er ikke enkelt. Ikke spør meg om mitt før dere ser at denne ringen er borte - og den skal ingen steder, ikke i løpet av min levetid.

Imidlertid ble Wendy observert uten gifteringen da hun var på vei til jobb mandag, melder E!News. Imidlertid var ringen tilbake på fingeren da programmet gikk på lufta.

LES OGSÅ: - Raste mot Charles etter utroskapen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer