Innlagt på sykehus 6 ganger på ett år

Lady Gagas ekstreme slanking har gitt henne store problemer.

VEKTPROBLEMER: Lady Gaga skal ha vært inn og ut av sykehus seks ganger i fjor. Også i år har stjernen slitt med helseproblemer.  Foto: All Over Press
VEKTPROBLEMER: Lady Gaga skal ha vært inn og ut av sykehus seks ganger i fjor. Også i år har stjernen slitt med helseproblemer. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Popstjernen Lady Gaga (24) var på sykehus seks ganger i 2009 på grunn av sin jo-jo-slanking, hevder hennes tidligere manager i boka «Poker Face: The Rise and Rise of Lady GaGa», skriver The Sun.

Stjernen skal ha variert mellom å spise masse kaker og snop, for så å gå på ekstreme dietter for å kvitte seg med det hun har gått opp under frotsingen.

En gang gikk hun ned hele 9 kilo mellom første og siste prøving av ett av hennes rare antrekk, og den gang skal hun ha sagt at hun nesten ikke hadde spist på uker.

- Når jeg sier hun var syk, mener jeg fysisk og mentalt, sier David Ciemny i boken.

- Presset på vekten hennes var veldig stort, sier talentspeideren Wendy Starland, som møtte Gaga mens hun etablerte seg som artist.

Gaga har tidligere snakket om at hun ble mobbet i ungsomsårene på grunn av sitt utseende.

- Jeg hadde en veldig stor nese, veldig krøllete brunt hår og så var jeg overvektig. Jeg ble ertet og mobbet, sier hun.

- Jeg er på en veldig streng popstjerne-diett. Jeg spiser ikke brød, kun grønnsaker og salat og fisk. Å spise på den måten er uansett best for meg, men på søndager spiser jeg av og til pasta, har hun sagt.

Men selv har hun hele tiden avvist at hun har spiseforstyrrelser.

- Tidsskjemaet mitt er så stramt at jeg ikke har så mye tid til å spise. Men jeg har langt fra noe spiseproblem, sa hun i et intervju i mai.

Selv om de seks sykehusinnleggelsene var i fjor, har Gaga også i år slitt med helseproblemer. I januar avlyste hun fire show etter å ha kollapset og klaget på svimmelhet og pusteproblemer. Det ble seinere sagt at hun hadde en unormal hjerterytme på grunn av utmattelse og dehydrering. I mars brøt hun sammen på scenen i New Zeland, og i mai sa hun at hun hadde testet positivt for lupus, ifølge The Sun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skal skifte kjønn for å ligne Lady Gaga