Lisa Anckarman:

Innlagt på sykehus:
- Glad for at jeg lever

Den svenske influenseren Lisa Anckarman tar til Instagram for å fortelle om en ubehagelig hendelse som skjedde i Thailand tidligere i julen.

UBEHAGELIG: Lisa Anckarman deler nå åpent om en ubehagelig hendelse hun hadde i julen. Foto: Instagram / @lisaanckarman
UBEHAGELIG: Lisa Anckarman deler nå åpent om en ubehagelig hendelse hun hadde i julen. Foto: Instagram / @lisaanckarman Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske influenseren og stylisten Lisa Anckarman (31) har skapt en imponerende karriere i sosiale medier med over 200 000 følgere på Instagram, og er nå aktuell med sin egen YouTube-serie «Lisa & Henrik».

I fjor ble det kjent at 31-åringen hadde funnet lykken med influenser og tidligere «Ex on the beach»-deltaker, Henrik Elvejord Borg (27). Samme år kom også gladnyheten om at de hadde forlovet seg.

Nå deler imidlertid influenseren på Instagram at hun har vært innlagt på sykehuset i Thailand i julen.

Anckarman forteller til følgerne sine om en svært ubehagelig hendelse som startet morgenen 22. desember.

Henrik Elvjord Borg og Lisa Anckarman har fått sin egen realityserie på Youtube «LISA&HENRIK», der snakker de om fremtiden. Reporter: Steffen Pettersen Video: Rød Løper/ Vis mer

Mistet synet

Alt skal ha startet med at hun plutselig mistet synet på høyre øyet, da hun og kjæresten spiste frokost. Paret bestemte seg for å reise hjem slik at Anckarman kunne hvile.

For å komme seg hjem kjørte de moped, og under kjøreturen slet 31-åringen med å finne ord på hvordan hun følte seg. Hun mistet også bevisstheten.

Videre i Instagram-innlegget skriver Anckarman at kjæresten la henne i veikanten for å sjekke hva som var galt. Men hun klarte ikke svare han.

«Jeg ville si at jeg er bekymret, men det kom bare små lyder eller helt andre stavelser enn det jeg ville si», skriver hun.

Første tanken var at hun hadde et panikkanfall, men det var likevel noe som ikke lignet tidligere erfaringer.

FREMTIDEN: Henrik Borg og Lisa Anckarman har planene klare både når det gjelder bryllup og barn. Video: Rød Løper / Kine Falch. Reporter: Celina Morken Vis mer

Ble lam i ansiktet

Paret forsøkte å kjøre videre, men måtte til slutte stoppe ved et sykehjem.

31-åringen skriver at hun blant annet ble lam i deler av ansiktet og besvimte flere ganger. Ambulansepersonellet som etter hvert var på stedet spurte om hun kunne ha fått i seg noe stoff, men det var hun sikker på ikke var tilfellet.

«Det eneste jeg hadde kontroll over var pusten, men angsten for at den skulle forverres var enorm fordi symptomene var så alvorlige og ikke ga seg på flere timer», skriver hun videre, og legger til at hun trodde det var hjerneslag.

Paret bestemte seg for å ta en ambulanse til et sykehus som var fire timer unna. Der ble influenseren testet for en rekke sykdommer og måtte bli over natten.

HÅRTRANSPLANTASON: I serien «Lisa &Henrik» får vi bli med når Henrik Borg skal ta hårtransplantasjon. Video: Rød Løper/Steffen Pettersen Vis mer

Dagen etterpå fikk hun beskjed om at alt så bra ut, og at hun kunne reise hjem og hvile. I innlegget benytter hun anledningen til å takke Borg for alt han har gjort for henne.

«Jeg er bare så utrolig takknemlig over alt Henrik har gjort for meg i løpet av det siste døgnet og at jeg lever», skriver hun videre etterfulgt av en emoji i et rødt hjerte.

Til Se og Hør forteller Borg at det går bedre med Lisa nå, men at hun skal ta det med ro i tiden fremover. Paret har vært i Thailand i en måned og skal bli til januar.

Lever med hudsykdom

Dette er ikke første gang influenseren åpner seg om sykdom på Instagram. I oktober avslørte Anckarman at hun lider av den sjeldne hudsykdommen vitiligo, en sykdom hun hadde skjult fra offentligheten ved hjelp av sminke.

BESVIMTE: Terje Schrøder følte seg dårlig og måtte dra på sykehuset i «Camp kulinaris». Video: Viaplay Vis mer

Til Se og Hør i oktober fortalte 31-åringen at hun nylig hadde oppdaget den sjeldne sykdommen.

– Jeg begynte å få noen hvite flekker i pannen og i lysken for seks måneder siden. Jeg tenkte ikke så mye på det, og syntes ikke det var noe stort problem. Det er de siste tre til fire ukene det har eksplodert.

Anckarman fortalte videre at hun var usikker på hvordan hudsykdommen vil utvikle seg. Hun la imidlertid ikke skjul på at det kan være vanskelig og slitsomt å leve med hudsykdommen.

Da hun fikk diagnosen tenkte hun at dette er noe hun kommer til å måtte leve med, og at det føltes riktig å være åpen om det.

LES OGSÅ: Ranet og skadet: - Skar seg totalt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer