Chrissy Teigen:

Innlagt på sykehus: - Skummelt

Chrissy Teigen åpner seg om komplikasjoner i svangerskapet.

<strong>INNLAGT:</strong> Chrissy Teigen er for tiden innlagt på sykehus som følge av blødninger fra morkaken. Her er hun avbildet ute i Los Angeles i midten av august. Foto: London Entertainment/ Shutterstock/ NTB
INNLAGT: Chrissy Teigen er for tiden innlagt på sykehus som følge av blødninger fra morkaken. Her er hun avbildet ute i Los Angeles i midten av august. Foto: London Entertainment/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av august kom gladnyheten om at Chrissy Teigen (34) og ektemannen John Legend (41) venter sitt tredje barn. Fra før av har Teigen og Legend datteren Luna Simone (4) og sønnen Miles Theodore (2).

Babyavsløringen kom frem i musikkvideoen til Legends låt med navn «Wild», og bare en drøy måned senere røpet 34-åringen også kjønnet på babyen. Det gjorde hun da hun snakket om komplikasjonene i svangerskapet sitt

- Jeg ville oppdatere dere på morkaken min, uttalte hun, og fortalte om komplikasjonene hun hadde da hun var gravid med Luna og Miles.

- Det er så rart, fordi babyen er veldig, veldig frisk. Han er stor, han er nok … Ops!, sa hun og tok seg til munnen.

Og med det røpet hun at paret venter en gutt. Videre forklarte Teigen at morkaken hennes er svak, og at det fører til blødninger.

- Det er ganske høy risiko, la hun til.

NY: Tidligere i år ble det kjent at den amerikanske modellen Chrissy Teigen skulle fjerne silikonbrystene sine. Nå viser hun frem resultatet. Vis mer

Stoppet aldri å blø

I en Instagram-story, delt søndag kveld, avslørte Teigen at hun for tiden er innlagt på sykehus. Innleggelsen skyldes at hun opplever blødninger fra morkaken.

- Jeg er halvveis gjennom graviditeten og jeg har blødd i snart en måned. Vi snakker altså om mer enn når man bare har menstruasjon. Og ikke som når du bare blør, for det vet jeg er helt normalt. Det var en god del, fortalte hun, ifølge People.

<strong>INNLAGT:</strong> Chrissy Teigen er for tiden innlagt på sykehus grunnet blødninger fra morkaken. Foto: Skjermdump fra Instagram/chrissyteigen
INNLAGT: Chrissy Teigen er for tiden innlagt på sykehus grunnet blødninger fra morkaken. Foto: Skjermdump fra Instagram/chrissyteigen Vis mer

Videre sammenlignet Teigen blødningene som at vannkranen bare hadde blitt stående på, og at det på søndag til slutt nådde et punkt der hun aldri stoppet å blø.

Teigen la ikke skjul på at det hele føles veldig rart, da hun føler seg helt fin i formen og er ved godt mot.

Julie Bergan gjester Else Kåss Furuseth i «Kåss til kvelds», og kan avsløre at hun har en helt spesiell angst. Vis mer

- Det er skummelt

Teigen la imidlertid ikke skjul på at situasjonen hun befinner seg i er vanskelig, da det ikke er mye man kan gjøre.

- I utgangspunktet, hvis jeg kan komme meg gjennom de neste ukene, og hvis han kan klare de neste ukene, så kan vi gå derfra og være i stand til å komme oss gjennom faresonen og egentlig hva som helst, fortsatte hun, og la til:

- Men vi må gjennom dette først. Så ja, det er skummelt. Men det er skummelt på den måten at det ikke er noe man kan gjøre.

I et nytt innlegg på Instagram forklarer Teigen at hun skal gjennom sin andre blodoverføring. Hun påpeker imidlertid at det høres mer dramatisk ut enn det faktisk er.

«Det er intravenøst, men i stedet for væske, er blodet fra et eller annet menneske der ute. Jeg og babyen har det bra, jeg bare savner de små tingene som å gå, lage mat og leke med barna mine», er blant det hun skriver.

Som nevnt var det i august at nyheten om at John Legend og Chrissy Teigen venter barn, nådde offentligheten. I et tidligere intervju med Today, gjengitt av blant andre US Weekly, gikk imidlertid «All of Me»-sangeren langt i å antyde at konas graviditet ikke var planlagt.

- Det var en overraskelse. En liten karantene-overraskelse kan man vel si, røpet han, og fortsatte:

- Men vi er veldig spente og takknemlige for alle lykkønskninger vi har fått fra folk over hele verden. Tusen takk.

GRAVID: Ekteparet Julianne og Ulrik Nygård venter barn igjen. Slik avslørte de nyheten. Reporter: Thea Hope Vis mer

Annerledes denne gangen

Stjerneparet har aldri lagt skjul på at de gjerne vil ha flere barn sammen, men i 2019 avslørte Teigen at hun gjerne ville vente litt før de utvidet familien.

- De barna her er utmattende, sa hun den gang.

Paret, som tidligere har vært åpne om sine problemer med å få barn, har fått begge barna gjennom prøverør.

Prøverør innebærer at egget blir befruktet utenfor kvinnens kropp. Etter noen dager føres et befruktet egg (embryo) tilbake til livmoren - men dette er ikke tilfellet denne gangen for 34-åringen.

<strong>KOM OVERRASKENDE PÅ:</strong> John Legend har antydet at konas graviditet kom som en overraskelse. Her er de to avbildet tidligere i år. Foto: Evan Agostini/NTB
KOM OVERRASKENDE PÅ: John Legend har antydet at konas graviditet kom som en overraskelse. Her er de to avbildet tidligere i år. Foto: Evan Agostini/NTB Vis mer

«En del av meg savner tryggheten ved mine perfekte embryoer som blir skapt i en liten skål. De føltes urørlige og trygge. Nå føler jeg meg litt … eggeskall-aktig », skrev hun på Twitter, og fortsatte:

«IVF var en fantastisk mulighet for oss. Så vanskelig, men vi fikk to nydelige monstre ut av det. Jeg lover deg, jeg hadde aldri, aldri, aldri, aldri trodd jeg kunne det».

LES OGSÅ: Svarer etter gravid-bråket

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer