Chrissy Teigen:

Innlagt på sykehus: - Skummelt

Chrissy Teigen åpner seg om komplikasjoner i svangerskapet.

INNLAGT: Chrissy Teigen er for tiden innlagt på sykehus som følge av blødninger fra morkaken. Her er hun avbildet ute i Los Angeles i midten av august. Foto: London Entertainment/ Shutterstock/ NTB
INNLAGT: Chrissy Teigen er for tiden innlagt på sykehus som følge av blødninger fra morkaken. Her er hun avbildet ute i Los Angeles i midten av august. Foto: London Entertainment/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av august kom gladnyheten om at Chrissy Teigen (34) og ektemannen John Legend (41) venter sitt tredje barn. Fra før av har Teigen og Legend datteren Luna Simone (4) og sønnen Miles Theodore (2).

Babyavsløringen kom frem i musikkvideoen til Legends låt med navn «Wild», og bare en drøy måned senere røpet 34-åringen også kjønnet på babyen. Det gjorde hun da hun snakket om komplikasjonene i svangerskapet sitt

- Jeg ville oppdatere dere på morkaken min, uttalte hun, og fortalte om komplikasjonene hun hadde da hun var gravid med Luna og Miles.

- Det er så rart, fordi babyen er veldig, veldig frisk. Han er stor, han er nok … Ops!, sa hun og tok seg til munnen.

Og med det røpet hun at paret venter en gutt. Videre forklarte Teigen at morkaken hennes er svak, og at det fører til blødninger.

- Det er ganske høy risiko, la hun til.

Stoppet aldri å blø

I en Instagram-story, delt søndag kveld, avslørte Teigen at hun for tiden er innlagt på sykehus. Innleggelsen skyldes at hun opplever blødninger fra morkaken.

- Jeg er halvveis gjennom graviditeten og jeg har blødd i snart en måned. Vi snakker altså om mer enn når man bare har menstruasjon. Og ikke som når du bare blør, for det vet jeg er helt normalt. Det var en god del, fortalte hun, ifølge People.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer