Pippa Middleton:

- Innlagt på fødeavdelingen

Pippa Middleton blir snart mor for første gang.

BLIR FORELDRE: Om kort tid blir Pippa Middleton og James Matthews foreldre for første gang. Nå tyder mye på at det ikke er lenge igjen. Her er ekteparet avbildet under Wimbledon-turneringen i sommer. Foto: AFP/ NTB Scanpix
BLIR FORELDRE: Om kort tid blir Pippa Middleton og James Matthews foreldre for første gang. Nå tyder mye på at det ikke er lenge igjen. Her er ekteparet avbildet under Wimbledon-turneringen i sommer. Foto: AFP/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Om kort tid blir hertuginne Kate (36) tante, når hennes lillesøster Pippa Middleton (35) blir mamma for første gang. Den vakre brunetten har vært imponerende sprek gjennom hele svangerskapet, og senest i helgen strålte hun som gjest i bryllupet til prinsesse Eugenie (28) og Jack Brooksbank (32).

Tirsdag formiddag later mye til at Pippas fødsel er like rundt hjørnet, ettersom at hun allerede skal være innlagt på fødeavdelingen Lindo Wing i London - samme sted som hertuginnen har født sine tre barn.

Eksklusivt sykehus

Bare et halvt år etter at Kate fødte prins Louis, er det nå Pippa som har tatt plass på det eksklusive sykehuset.

Ifølge Daily Mail og Svenske Dam skal 35-åringen og ektemannen James Matthews (43) ha ankommet Lindo Wing allerede mandag.

Pippa skal ha vært iført en lang, blå kåpe, hvite sko og solbriller da hun smilende ankom fødeavdelingen.

Daily Mail har dessuten publisert bilder av Pippas ektemann, som viser at han er på vei inn på fødeavdelingen mens han bærer på to bager. Tabloidavisen mener at bagene trolig er ekteparets overnattingsutstyr.

Ifølge det svenske nettstedet skal en natt på sykehuset koste omtrent svimlende 68 000 norske kroner.

FIKK EN SØNN: Hertuginne Kate og prins William viste frem den nyfødte prinsen, kun timer etter fødselsen. Video: NTB Scanpix Vis mer

Til tross for at Pippa nå skal være innlagt, og at hennes første fødsel trolig er like rundt hjørnet, stoppet ikke det henne fra å delta i bryllupet på fredag. 35-åringen strålte i en grønn kreasjon med matchende hatt til, og man kunne tydelig se den voksende babymagen.

Se og Hørs kongehusekspert, Anders Johan Stavseng mente Pippa så «smashing» ut i sin smaragdgrønne kjole.

- Terminen skal ikke være langt unna, så mange briter ble nok veldig overrasket da hertuginne Kates høygravide søster likevel dukket opp i bryllupet, sa han.

- Pippa kjører stil. Det er ikke mange høygravide som kan spasere rundt på 10 centimeter høye hæler, la han til.

I KONGELIG BRYLLUP: Fredag 12. oktober troppet Pippa Middleton opp med babymagen i Windsor, sammen med ektemannen James Matthews og sin yngre bror, James Middleton (t.h.). Foto: NTB scanpix
I KONGELIG BRYLLUP: Fredag 12. oktober troppet Pippa Middleton opp med babymagen i Windsor, sammen med ektemannen James Matthews og sin yngre bror, James Middleton (t.h.). Foto: NTB scanpix Vis mer

«Babyboom»

Det er stor babylykke i den britiske kongefamilien om dagen. Pippa blir snart mor, og mandag formiddag kunngjorde Kensington Palace at hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34) venter sitt første barn sammen.

I likhet med Pippa deltok også hertugparet i bryllupet i helgen, og flere spekulerte heftig på om Meghan var gravid.

Den vakre hertuginnen var nemlig iført en løstsittende kåpe, noe flere hevdet var et bevisst valg for å skjule babymagen.

Bare to dager senere ble babynyheten offentliggjort i et innlegg på Instagram-kontoen til Kensington Palace.

- Deres kongelige høyheter hertugen og hertuginnen av Sussex er veldig glade over å kunngjøre at hertuginnen av Sussex venter barn våren 2019, het det i meldingen.

Videre sto det at hertugparet har satt pris på all støtten de har mottatt verden over siden bryllupet sitt i mai, og at de er henrykt over å kunne dele den gledelige babynyheten med offentligheten.

Moren til hertuginne Meghan, Doria Ragland, uttalte at hun var «veldig glad over den gledelige nyheten» og at hun «ser frem til å ønske sitt første barnebarn velkommen», ifølge Daily Mail.

Den britiske tabloidavisen skrev videre at det vordende foreldreparet var på en vellykket ultralydundersøkelse i uke 12, og at termin trolig er i slutten av april 2019 - omtrent et halvt år etter Pippa.

ENGLAND: Prinsesse Eugenie av England gifter seg med Jack Brooksbank på Windsor Castle i dag. Her ankommer hennes noe mer kjente fettere, prins William og Harry, med prinsesse Kate og hertuginne Meghan. Video: AP Vis mer

LES OGSÅ: Kan hende at barnet ikke får kongelig tittel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer