Innlagt på avvenning etter å ha besøkt eksen

Charlie Sheen ville teste sin ekskone Brooke Mueller for narkotikamisbruk.

Brooke Mueller utenfor rehabiliteringsfasiliteten Cirque Lodge i Utah i februar etter at hun selv sjekket inn for å få hjelp mot sitt misbruk. Foto: All Over Press
Brooke Mueller utenfor rehabiliteringsfasiliteten Cirque Lodge i Utah i februar etter at hun selv sjekket inn for å få hjelp mot sitt misbruk. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Charlie Sheens (46) ekskone Brooke Mueller (34) skal nok en gang ha sjekket seg selv inn på rehab for rusmisbruk.

Ifølge kilder ankom Mueller rehabiliteringsfasilitetene for noen få uker siden etter et besøk hos Charlie, melder TMZ.

En kilde nær Charlie forteller TMZ at Brooke kom til hans hjem i Los Angeles og virket ute av seg. Derfor mente Charlie at hun trengte å bli sjekket av en spesialist på avhengighet.

Brooke skal ha forlatt huset før Charlie fikk sjansen til å la spesialisten sjekke henne, men bestemte seg deretter for å søke hjelp for sitt narkotikabruk på egenhånd.

Mueller sjekket inn på rehab på nyåret etter at hun ble arrestert for besittelse av kokain i Aspen i desember.

Brooke er nå på prøvetid etter arresten, og som en del av avtalen må hun avlegge regelmessige urinprøver. En uren prøve kan føre henne rett tilbake til fengselet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Nå er ekskona også på rehab 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer