Innlagt med store smerter

Og på sykehuset fikk TV-stjernen mer dårlig nytt...

PÅ SYKEHUS:  Ronnie Ortiz Magro (til høyre) har tilbragt de siste ti dagene på sykehus med nyreproblemer. Her er han sammen med «Jersey Shore»-kollegene  Vinny Guadagnino og Paul DelVecchio. Foto: Stella Pictures
PÅ SYKEHUS: Ronnie Ortiz Magro (til høyre) har tilbragt de siste ti dagene på sykehus med nyreproblemer. Her er han sammen med «Jersey Shore»-kollegene Vinny Guadagnino og Paul DelVecchio. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Ronnie Ortiz-Magro (27) - kjent fra MTV-serien «Jersey Shore» ble i forrige uke innlagt på sykehus i Flordia for å få fjernet nyrestein.

Men det Ronnie trodde skulle være en enkel operasjon, ble forverret, da legene ifølge nettsiden TMZ oppdaget at han også led av en arvelig nyresykdom, som måtte behandles.

Først onsdag, etter ti dager på sykehus, slapp TV-stjernen ut, og han får fortsatt ikke lov å fly av legene.

Ifølge TMZ skal Ronnies «Jersey Shore»-kollega og av-og-på kjæreste Samantha «Sammi» Giancola (26) ha sittet ved hans side hver dag under sykehusoppholdet.

LES OGSÅ: Klare for bikinisesongen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer