Lisa Tønne:

Innlagt med hjernedrypp: - Husker ingenting

Fortalte om sjokkopplevelsen i podcast. 

HAVNET PÅ SYKEHUS: Lisa Tønne avslører i ny podcast at hun forrige uke ble sendt på sykehus. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
HAVNET PÅ SYKEHUS: Lisa Tønne avslører i ny podcast at hun forrige uke ble sendt på sykehus. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Komiker-duoen Lisa Tønne (39) og Sigrid Bonde Tusvik (37) delte mandag noe de kaller for en «ekstraordinær» sending av en av landets mest populære podcaster, «Tusvik & Tønne».

Der avslørte Lisa Tønne at hun torsdag forrige uke opplevde å få drypp mens hun medvirket i et TV-opptak på Hamar sammen med blant andre programleder Guri Solberg.

I podcasten forklarer hun at hun hadde vært sliten i flere uker, og at hun forrige uke begynte å føle seg rar.

- (...) Jeg husker at jeg sang, og at jeg sa til Guri at vi må ta sangen igjen. Det husker jeg. Så begynner det å bli tåkete. Alt jeg forteller nå har jeg blitt gjenfortalt. Og så går det helt i svart. Husker ingenting. Jeg hadde gått ut av huset, og var helt normal. På vei ut av huset, sier jeg: «Jeg skjønner ikke hvor jeg er. Hvor er vi? Jeg kjenner meg ikke igjen». De tror først at jeg tuller, men jeg var helt desorientert. Jeg sa: «Hvem er dere og hvorfor er vi her? Jeg kjenner dere ikke igjen», sier hun.

SUKSESS: Sigrid Bonde Tusvik (t.v) og Lisa Tønne gjør stor suksess med podcasten «Tusvik & Tønne». Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
SUKSESS: Sigrid Bonde Tusvik (t.v) og Lisa Tønne gjør stor suksess med podcasten «Tusvik & Tønne». Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer

- «Nå dør hun»

Videre forklarer hun at hun fikk akutt hukommelsestap.

- Vi hadde gått opp i huset vi var i, og da stoppet jeg flere ganger underveis og spurte hvor vi var. Noen glimt hadde jeg. Også sier jeg: «Dere må ringe ambulanse, for jeg har et drypp». Det husker jeg at jeg sa da ektemannen min Kyrre hadde et illebefinnende, sier hun.

Hun forteller at ambulansen til slutt ankom, og at hun hadde kastet opp på vei til sykehuset.

- De jeg var med tenkte: «Nå dør hun». Jeg prøvde å orientere meg, har jeg blitt fortalt. Jeg hadde spurt de samme spørsmålene hele tiden. Men når ting blir veldig ille, blir jeg ikke redd, sier hun i podcasten.

- Var så redd

Sigrid Bonde Tusvik forteller at hun ble ringt klokka to om natten, men at hun ikke hadde svart, fordi hun var opptatt med sønnen.

To timer senere hadde et ukjent nummer ringt, og da begynte Tusvik å fortså at noe ikke stemte.

- Jeg var så redd for at du var død. Også tenkte jeg at om jeg kun var opptatt med at Jens skulle sove... Jeg hadde så dårlig samvittighet. Jeg var så redd for deg, da du sendte sms dagen etter og fortalte at du var på sykehuset, sier en gråtkvalt Tusvik til Tønne.

Seoghør.no har foreløpig ikke fått noen kommentar fra Sigrid Bonde Tusvik eller Lisa Tønne.

Ble lam i halve ansiktet

I 2012 opplevde Lisa Tønne å få hjernesvulst.

- Det første jeg sa var: «Får jeg se barna mine vokse opp?», fortalte hun til Dagbladet Magasinet.

I januar året etter reiste hun til Tyskland, hvor hun ble lagt inn på en klinikk som var verdensledende på området.

Operasjonen tok seks timer, og på grunn av en blødning som oppsto under operasjonen, ble Tønne midlertidig lam i halve ansiktet.

LES OGSÅ: Sylvi Listhaug viser frem sin nyfødte sønn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer