Innlagt for det samme som broren døde av

Nytt innleggelse for den sykdomsforfulgte sangstjernen Robin Gibb.

KREFTSYK: Gibb, som kjemper mot leverkreften, har flere ganger måtte hasteinnlegges på sykehus som følge av komplikasjoner rundt sykdommen. Foto: All Over Press
KREFTSYK: Gibb, som kjemper mot leverkreften, har flere ganger måtte hasteinnlegges på sykehus som følge av komplikasjoner rundt sykdommen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Bee Gees»-stjernen Robin Gibb (62) har lenge vært forfulgt av sykdom og uhell. Siden i fjor høst har han kjempet mot leverkreften, og ble nylig hasteoperert for blodpropp i tykktarmen.

Nå skriver nettstedet FitPerez.com at Gibb nok en gang måtte fraktes til sykehus. Det gangen skal grunnen være tarmslyng.

Det er det samme Gibbs tvillingbror Maurice døde av i 2003. Maurice ble 53 år gammel.

I februar hadde Gibb uflaks da han ble truffet i hodet av en fallende TV. Plasma-TVen hadde falt ned fra veggen, og traff sangstjernen rett i hodet mens han spiste middag.

- Jeg spiste middag på sengen og plutselig sa det «boom», alt ble sort og ansiktet mitt var i middagen. Det var ikke spesielt smertefullt, men TVen falt rett på meg. Det var en av de små tragediene i livet, sa Gibb til BBC om den merkelige hendelsen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Bee Gees-stjernen hasteoperert

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer