Innlagt etter utro-avsløringene

- Jeg har hatt problemer i lang tid, innrømmer superstjernen.

TIL REHAB: - Jeg har gjort klar senga og skal ligge i den. Jeg var heldig som giftet meg med Emma, for jeg har ikke alltid vært en god partner, sier Mark Owen. Foto: All Over Press
TIL REHAB: - Jeg har gjort klar senga og skal ligge i den. Jeg var heldig som giftet meg med Emma, for jeg har ikke alltid vært en god partner, sier Mark Owen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Torsdag ble det kjent at Take That-stjernen Mark Owen (38) har vært utro mot skuespillerkona Emma Ferguson (33) hele ti ganger i løpet av deres fem år lange forhold.

I et intervju med The Sun fortalte popstjernen at han ønsket å stå frem om utroskapet for å kunne få en «helt ny begynnelse» både i forhold til seg selv og Emma, som han giftet seg med i oktober i fjor.

Fredag kveld sjekket Owen på dramatisk vis inn på en klinikk, bare timer etter de oppsiktsvekkende avsløringene, skriver The Sun.

- Jeg må sortere tankene, forteller 38-åringen til avisen.

Take That-stjernens valg om rehab er derimot ikke  et valg han har tatt helt på egenhånd. Emma har nemlig gitt ham et ultimatum og har sagt at dette er den eneste måten de kan redde sitt seks måneders lange ekteskap på.
 
- Jeg har gjort klar senga og skal ligge i den. Jeg var heldig som giftet meg med Emma, for jeg har ikke alltid vært en god partner. Jeg har hatt problemer i lang tid og vært full de siste ti årene, forteller han.

Owen har tidligere uttalt at ni av de ti affærene var one-night-stands i fylla, mens ett av forholdene, som han da hadde til den 24 år gamle regnskapsføreren Neva Hanley, skal ha pågått i alle de fem årene han har vært sammen med kona.

Etterpå viste det seg også at stjernens innrømmelser ikke var fullt så frivillige som han skulle ha det til.  Ifølge Daily Mail ble Owen nemlig tvunget til å fortelle kona sannheten tirsdag kveld, etter at Hanley skal ha truet med å avsløre affæren. 


En gråtkvalt Emma Ferguson kastet ut ektemannen fra deres hjem i sør-vest-London etter avsløringene. Det gjenstår å se om han får flytte inn igjen når han er ferdig på rehab - som ifølge The Sun foregår på en hemmelig klinikk.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Har vært utro ti ganger