Letitia Wright:

Innlagt etter ulykke

Gikk galt for «Black Panther»-stjernen.

SKADET: Letitia Wright ble utsatt for en ulykke onsdag. Foto: David Fisher / REX / NTB
SKADET: Letitia Wright ble utsatt for en ulykke onsdag. Foto: David Fisher / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppfølgeren til «Black Panther» er under innspilling i disse dager i Boston og Atlanta i USA. Letitia Wright (27) spiller lillesøsteren til hovedkarakteren, som ble spilt av avdøde Chadwick Boseman.

Det var under innspilling i Boston onsdag at det gikk galt for Wright. Under et stunt ble hun skadet, med påfølgende sykehusinnleggelse.

Innlagt

- Letitia Wright fikk mindre skader i dag under filming av et stunt for «Black Panther: Wakanda Forever». Hun er på nåværende tidspunkt under behandling ved et lokalt sykehus og er ventet å bli utskrevet snart, sier en talsperson for Marvel i en uttalelse til Variety.

AU: Ylvis-brødrene strakk seg langt for å lage god TV i programmet «Ylvis på holmen - med Calle og Magnus». Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Det er ikke kjent hva slags skade skuespilleren har fått, men ulykken er ikke ventet å påvirke produksjonsplanen.

Filmen er ventet å ha premiere i juli neste år.

Kritikkstorm

Wright var i fjor i hardt vær etter å ha delt en anti-vaksine-video med sine følgere.

«Det var ikke min intensjon å såre noen, det eneste jeg ville med publiseringen av denne videoen var å vise at jeg er bekymret over hva vaksinen inneholder og at jeg stiller spørsmål ved hva vi putter i kroppene våre», forsvarte hun seg med.

VANT: Avdøde Chadwick Boseman vant Golden Globe-prisen for beste mannlige skuespiller i en dramafilm. Enka Taylor Simone Ledward takket tårevåt på vegne av ektemannen. Video: AP Vis mer

Midt i kritikkstormen fjernet hun seg fra sosiale medier, og har foreløpig ikke gjenoppstått. Hun har vært å se i en rekke storfilmer og tv-serier opp gjennom årene, og er trolig best kjent for rollen i «Marvel»-universet.

Chadwick Boseman døde i fjor av kreft. Han ble bare 43 år gammel. Karrieren til Boseman eksploderte da han fikk rollen som superhelten fra «Black Panther».

Boseman ble diagnostisert med tarmkreft i 2016, og holdt diagnosen hemmelig helt til han gikk bort. Først da ble det bekreftet at han var syk, og at det til slutt var kreften som kostet ham livet.

LES OGSÅ: Full forvirring: - Skal Chris bli pappa?!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer