Bryan Adams:

Innlagt etter smitte

Bryan Adams innlagt på sykehus etter positiv test.

SMITTET IGJEN: Bryan Adams har igjen blitt smittet av covid-19. Foto: Jim Ruymen / Shutterstock / NTB
SMITTET IGJEN: Bryan Adams har igjen blitt smittet av covid-19. Foto: Jim Ruymen / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Den canadiske artisten Bryan Adams (62) befinner seg for tiden i den italienske motehovedstaden Milano.

Torsdag kunne han imildertid dele med følgerne sine på Instagram at han verken får sett i klesbutikker eller spist pasta på lokale restauranter, da han er innlagt på sykehus. Det melder Deadline.

62-åringen har nemlig testet positivt for corona - igjen.

«Her er jeg, nettopp ankommet Milano, og jeg har testet positivt for coronaviruset for andre gang på én måned. Så da bærer det til sykehuset for min del», skriver han til innlegget.

I innlegget har han lagt ved tre bilder, som viser han selv på flyplassen i Milano og inne i en ambulanse.

Videre takker han for støtten.

SMITTET: Andreas Østerøy, kjent fra Ex on the Beach, fikk coronavirus da han var på helgetur til Polen. Video: Rød Løper / Privat Vis mer

Fullvaksinert

Gitaristen testet også positivt på tampen av oktober, som førte til at han måtte avlyse sin planlagte opptreden på Tina Turners «Rock and Roll Hall of Fame»-induksjonsseremoni.

Der skulle han framføre en rekke sanger, inkludert «It's Only Love», som er en duett mellom netttopp han selv og Turner.

En representant for artisten uttalte da at Adams er fullvaksinert og ikke hadde noen symptomer. Det er imidlertid uklart om den siste positive testen er et resultat av såkalt uthelling av coronaviruset, som fører til at de som er rammet fortsetter å teste positivt i lang tid utover smitteperioden.

Malin Nesvoll, best kjent som «Makeupmalin» fikk corona i 2020, og én ting sliten hun fortsatt med. Video: Celina Morken, reporter: Thea Hope Vis mer

63-åringen skulle etter planen dukke opp på personlige pressearrangementer både søndag og mandag. Om han får mulighet til å delta eller ikke, er foreløpig ikke kjent.

LES OGSÅ: - Smaker nesten ingenting

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer