INNLAGT: Ifølge den britiske tabloidavisen The Sun er Amelle Berrabah innlagt på en privatklinikk i Europa, hvor hun nå får behandling. Foto: Stella Pictures
INNLAGT: Ifølge den britiske tabloidavisen The Sun er Amelle Berrabah innlagt på en privatklinikk i Europa, hvor hun nå får behandling. Foto: Stella PicturesVis mer

Innlagt etter nervøst sammenbrudd

Sugababes tar pause mens sangeren er på behandling.

SEHER.NO: De siste månedene har vært preget av usikkerhet og utskiftning for den britiske jentegruppa Sugababes, som i dag består av Jade Ewen, Amelle Berrabah og Heidi Rang.

Alt bråket rundt gruppa skal ifølge The Sun ha gått hardt inn på Berrabah, som nå er innlagt på en privatklinikk etter at hun skal ha fått et nervøst sammenbrudd.

Gruppa har tatt en tre ukers pause mens 25-åringen får behandling, og må derfor avlyse kommende konserter i både Storbritannia og Tyskland.

De andre medlemmene skal fredag ifølge The Sun ha postet en pressemelding på bandets nettside, som forklarte situasjonen.

"Uheldigvis, så har Amelle blitt nødt til å ta en uventet liten pause etter alt jobbpresset, etter å ha fått anbefalt det fra helsepersonell tidligere denne uken. De tre kommende ukene kommer Amelle til å være på en privatklinikk i Europa hvor hun får mulighet til å slappe av og komme seg til hektene under oppsyn av eksperter" forteller de.


Det var i slutten av september at Sugababes-stjernen Keisha Buchanan (25) slapp sjokknyheten om at hun forlot den britiske suksessgruppa. Senere kom det fram at det ikke var Buchanan selv - som var medlem av Sugababes i 11 år - som valgte å forlate gruppa.

Keisha Buchanan var det eneste gjenværende originalmedlemmet i gruppa, og 25-åringen ble erstattet av Jade Ewen, som deltok for Storbritannia i årets Eurovision-konkurranse.

Nylig slapp "nye" Sugababes sin første singel, "About a Girl", men det har i de siste ukene blitt spekulert i kjendispressen om hvorvidt jentegruppa klarer å overleve uten noen av de originale medlemmene igjen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Smittet av svineinfluensa