GODE VENNER: Elizabeth Taylor og Michael Jackson hadde et nært forhold. Her er de to fotografert sammen på Jacksons i New York i forbindelse med Liza Minellis bryllup. Foto: AP
GODE VENNER: Elizabeth Taylor og Michael Jackson hadde et nært forhold. Her er de to fotografert sammen på Jacksons i New York i forbindelse med Liza Minellis bryllup. Foto: APVis mer

Innlagt etter Jacksons død

- Hun er svak, utmattet, sliten og er følelsesmessig langt nede.

SEHER.NO: Skuespilleren Elizabeth Taylor (77) var en av Michael Jacksons nærmeste venner, og skal ha tatt nyheten om dødsfallet svært tungt.

Tirsdag ble det kjent at Taylor var blitt hastet til sykehus i Los Angeles, hvor hun ble innlagt, på grunn av påkjenningene de siste ukene.

Det har gått tre uker siden Jacksons død, og 77-åringen skal være svært svekket. Til tross for at hun har sittet i rullestol den siste tiden, skal stjernen ha planlagt å delta på Jacksons comeback-turné i London, før det ble kjent at han hadde gått bort.

- Hun er svak, utmattet, sliten og er følelsesmessig langt nede. Hun har ikke sluttet å gråte. Hun og Michael var så hengivne ovenfor hverandre, sier Cindy Adams i New York Post, ifølge Daily Mail.

Taylor skal ha vært utrøstelig etter vennens bortgang.

- Jeg elsket Michael av hele min sjel og kan ikke forestille meg et liv uten ham. Vi hadde så mye til felles, og hadde det så gøy sammen. Han vil alltid være i hjertet mitt, men det holder ikke. Livet mitt føles tomt, og jeg tror ikke noen vet hvor høyt vi elsket hverandre. Det var den mest givende og ekte kjærligheten jeg noen sinne har opplevd. Å, Gud, hvor jeg savner ham, skrev skuespilleren på sin Twitter-side få timer etter nyheten om legendens død.

Elizabeth Taylor deltok ikke i den kjendisspekkede minnestunden for Michael Jackson i Los Angeles, da hun øsnket å minnes vin avdøde venn alene.
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ:
Vil hedre Jacko med kjempekonsert