INNLAGT: Amelle Berrabah er innlagt på en klinikk i Tyrkia der hun behandels for depresjoner, etter at hun fikk sammenbrudd i helgen. Foto: Stella Pictures
INNLAGT: Amelle Berrabah er innlagt på en klinikk i Tyrkia der hun behandels for depresjoner, etter at hun fikk sammenbrudd i helgen. Foto: Stella PicturesVis mer

Innlagt etter dette bildet?

To dager etter at dette bildet gikk verden rundt, fikk Sugababes-sangeren nok. Nå vurderer også hun å slutte i gruppa.

SEHER.NO: Først ble det nye omrokkeringer i gruppen, og så havnet hun selv i rampelyset etter en puppeglippp under musikkvideoinnspilling. I helgen ble det for mye for Amelle Berrabah (25) fra Sugababes, som skal ha fått et sammenbrudd.

25-åringen behandles nå for depresjoner, og skal ifølge The Sun tilbringe tre uker på en klinikk i Tyrkia.

Etter en rekke endringer i bandet, skulle Amelle sammen med Heidi Range (26) og gruppa nyeste medlem Jade Ewen (21), ha deres første show sammen i Leeds tirsdag. Men nå er den første opptredenen, uten noen av Sugababes originale medlemmer, avlyst. Etter sammenbruddet skal Amelle nå gå i tenkeboksen og vurdere fremtiden i den konfliktfylte gruppen.

- Hun kommer kanskje til å konkludere med at det beste for helsen hennes er å slutte. Sugababes har ikke gjort henne lykkelig på veldig lenge, sier en venn av stjernen til The Sun.

Sammenbruddet kom bare noen dager etter at bilder av Amelle Berrabah gikk verden rundt, etter at hun var så uheldig å vise puppen under innspillingen av musikkvideoen til låten "About a Girl". Men det er ikke kjent om medieoppmerksomheten etter denne episoden utløste sammenbruddet.

"Uheldigvis, så har Amelle blitt nødt til å ta en uventet liten pause etter alt jobbpresset, etter å ha fått anbefalt det fra helsepersonell tidligere denne uken. De tre kommende ukene kommer Amelle til å være på en privatklinikk i Europa hvor hun får mulighet til å slappe av og komme seg til hektene under oppsyn av eksperter," ble det skrevet på gruppa hjemmeside i helga.

- Vi venter at hun er tilbake i begynnelsen av november, heter det fra Amelles talsperson.

Sugababes ble stiftet i 1998 med Keisha Buchanan, Mutya Buena og Siobham Donaghy. Heidi og Amelle har erstattet Siobhan og Mutya siden den gang, og etter at Keisha også slapp sjokknyheten om sin avgang har Jade Ewen kommet inn.
 
Mutya skal de siste dagene har brukt timer på telefonen for å overtale originalbesetningen om å gjøre comeback.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg er ingen bitch!