Amanda Bynes:

Innlagt: Eksen deler nye detaljer

Kommer med oppsiktsvekkende avsløringer.

INNLAGT: Skuespiller Amanda Bynes er for tiden innlagt på sykehus. Foto: Marion Curtis/Starpix/REX
INNLAGT: Skuespiller Amanda Bynes er for tiden innlagt på sykehus. Foto: Marion Curtis/Starpix/REX Vis mer
Publisert

Mandag kom nyheten om at skuespiller Amanda Bynes (36) er innlagt på sykehus. Ifølge TMZ er skuespilleren innlagt på psykiatrisk avdeling etter å ha blitt sett naken og alene i Los Angeles sentrum, søndag morgen.

Ifølge en kilde til TMZ skal Bynes ha stoppet en bil og fortalt at hun var på vei ut av en psykose. Deretter skal hun selv ha ringt til helsepersonell.

Foreløpig har det blitt gitt lite informasjon om helsen til 36-åringen. Nå uttaler derimot ekskjæresten Paul Michael seg.

DEN GANG DA: Amanda Bynes har gått gjennom en stor forandring siden hun var på toppen av karrieren sin i 2008. Vis mer

- Helt vill

Bynes har lenge slitt med bipolar lidelse og rusavhengighet. Ifølge Michael er hun i dårlig form.

- Hun har sluttet å ta medisinene sine. Hun er helt vill, sier han til Page Six.

Paret var tidligere forlovet, men avsluttet forholdet i juli i 2022. Bynes påsto at hun kastet forloveden ut av hjemmet deres etter at han begynte å ruse seg. Michael på sin side hevder at dette ikke stemmer.

- Hun prøvde å latterliggjøre meg for å få oppmerksomhet, hevder han til Page Six, men understreker at de to er gode venner i dag.

Både kritikken og hyllesten hagler etter Liam Paynes oppmøte på den røde løperen til dokumentarfilmen «All of those voices». Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / Scanpix. Vis mer

Tidligere vergemål

Fra 2013 til 2022 var Bynes under et vergemål, som følge av det hun selv tidligere har beskrevet som en mørk periode i livet sitt.

Vergemålet ble avsluttet i fjor etter ønske fra Bynes. Foreldrene hennes skal ha støttet ønsket, og begrunnet det med at hun hadde gjort store fremskritt de siste årene.

Det var moren Lynn Bynes som var hennes personlige verge.

Serien «The Last of Us» har blitt den mest sette serien på HBO Max, men det er ikke bare selve serien som har havnet på «alles» lepper. Video: Rød Løper Vis mer

Bynes startet allerede som tolvåring å gjøre suksess som skuespiller, og spilte på starten av 2000-tallet i en rekke store tenåringsfilmer.

Plutselig forsvant hun fra lerretet, og skapte i stedet overskrifter for fyllekjøring, påkjørsler og narkotika-arrestasjoner.

LES OGSÅ: Tilbake etter voldsdrama

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer