Teyana Taylor:

Innlagt: - Kroppen min kollapset

Havnet på akutten.

INNLAGT: Teyana Taylor presset kroppen så langt at hun kollapset. Nå er hun innlagt på sykehus. Foto: Skjermdump fra Instagra
INNLAGT: Teyana Taylor presset kroppen så langt at hun kollapset. Nå er hun innlagt på sykehus. Foto: Skjermdump fra Instagra Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag tok artist Teyana Taylor (30) til Instagram for å fortelle fansen at «The Last Rose Petal … Farewell Tour», som er navnet på hennes siste turné, blir utsatt i Connecticut.

Det melder Entertainment Tonight.

«Takk, takk, takk for all den varme kjærligheten, søte videoene og bønnene fra mine 'Connecticut- roseblader' … jeg elsker dere alle», åpnet 30-åringen Instagram-innlegget med.

Videre fortalte artisten at kroppen hennes begynte å gi opp dager før et av turné-stoppene. Taylor la til at både hun og teamet hennes gjorde alt for å holde henne i god form før konserten, som skulle finne sted lørdag.

I innlegget kommer det frem at hun føler seg bedratt av kroppen sin.

«Men helt ærlig, man må høre på kroppen sin og vite når man må sette seg ned; ellers vil kroppen slå deg ned … på akutten», fortsatte hun.

SYKEHUSET: Michael Andreassen var blant deltakerne i «4-stjernes middag», og der fortalte han om den gangen han ble innlagt på sykehuset etter botox injeksjoner. Video: Discovery+ Vis mer

Stolt av ektemannen

Som en aspirerende låtskriver har Taylor både jobbet og skrevet låter med kjente navn som Usher og Chris Brown.

Artisten lover fansen å finne en ny dato for konserten i Connecticut. Sangerens neste og siste stopp med avskjedsturneen er etter planen i Atlanta i morgen, men det er ennå usikkert om artisten utsetter den også.

TIDLIGERE BASKETSTJERNE: Taylor har vært gift med tidligere basketspiller Iman Shumpert siden 2016. Sammen har de to døtre. Foto: AFP/NTB
TIDLIGERE BASKETSTJERNE: Taylor har vært gift med tidligere basketspiller Iman Shumpert siden 2016. Sammen har de to døtre. Foto: AFP/NTB Vis mer

Nyheten om Taylors helse kom mindre enn en uke etter at ektemannen Iman Shumpert (31) tok hjem trofeet i «Dancing With the Stars». Paret har også sitt eget realityprogram: «We Got Love: Teyana and Iman».

I anledning ektemannens seier tittet artisten innom Instagram for å gratulere ham:

«Nivået på hvor stolt jeg er er for høyt til å formuleres med ord! WOW!» skrev Taylor etter at ektemannen ble annonsert som vinner.

Nå er imidlertid Taylors plan å bli frisk og samle krefter et par dager til.

DRAMATISK: Harald Rønneberg ble innlagt på sykehuset og skrøt av helsepersonellet. Vis mer

LES OGSÅ: I sorg: - Knust

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer