JOBBER HARDT: - Sannheten er at jeg har sider ved min personlighet jeg har jobbet mye med for å prøve å håndtere, sier Torhild Sivertsen, som denne våren er å se i «Det store korslaget» på TV 2. Foto: Scanpix
JOBBER HARDT: - Sannheten er at jeg har sider ved min personlighet jeg har jobbet mye med for å prøve å håndtere, sier Torhild Sivertsen, som denne våren er å se i «Det store korslaget» på TV 2. Foto: Scanpix Vis mer

- Inni meg er det kaos

Den norske TV-stjernen snakker ut om problemene.

Publisert
SEHER.NO: I TV 2-programmet «Det store korslaget» er artisten Torhild Sivertsen (46) å se i rollen som en av korslederene. På utsiden ser alt bra ut, men på innsiden er ikke alt bare fryd og gammen, avslører 46-åringen til magasinet Tara.

- Sannheten er at jeg har sider ved min personlighet jeg har jobbet mye med for å prøve å håndtere. Jeg har så mye uro, som fører til et høyt innvendig tempo. Jeg virker kanskje trygg og selvsikker. På utsiden er jeg ryddig og ordentlig. Men inni meg er det kaos. Jeg blir sliten av meg selv. Og hvis man ikke har ro i sjelen sin, finner man ingen hvile, forteller Sivertsen til magasinet.

Som 20-åring ble Torhild Sivertsen vokalist i bandet Tomboy. bandet solgte rundt 350.000 albumer de seks årene de holdt på.

Med unntak av sporadiske TV- og showsatsninger har det vært stille fra henne etterpå.

Ifølge VG leste hun for et par år siden boken «Hyper», som handler om å leve med diagsosen ADHD. Sivertsen kjøpte egentlig boken for å gi den i gave til en venninne, som hun tenkte at var litt «sånn»..

- Det var som å lese om meg selv, sier Sivertsen, som jobber hardt med seg selv.

- Nå er jeg fortrolig med at jeg er som jeg er. Jeg jobber hele tiden med å bli enda bedre til å navigere, sier hun til Tara.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fikk ny kjæreste etter bruddet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer