Innhentet av fortiden

Sesongavslutning: Frustrerte fruer.

DATTER: Tom har en datter fra et gammelt forhold... Foto: TV2
DATTER: Tom har en datter fra et gammelt forhold... Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De vakre, men plagede fruene i Wisteria Lane tar farvel for sommeren med en forrykende dobbeltepisode. Avsløringene står i kø, og det blir glimt fra både nåtid og fortid. Vi går tilbake til den gang Mary Alice førte damene sammen for første gang og vi får vite mer om familien Applewhites bakgrunn.

Barna til Bree sliter økonomisk etter at moren la seg inn på et psykiatrisk sykehus. Så får Bree en farlig nyhet som gjør at hun vil tilbake til barna så fort som mulig. Legene på sykehuset vil imidlertid ikke la henne gå, så Bree må nok en gang ty til snarrådige løsninger...

Lynette er forbannet på ektemannen Tom og det hun tror er hans utroskap, men det viser seg at Tom har hatt andre motiver for å treffe kvinnen. Hun og Tom hadde for lenge siden en one-night-stand...

Gabrielle er i det mistenksomme hjørnet. Hun tror mannen og hushjelpen har et forhold. Hun setter i gang en omfattende spionvirksomhet som snart gir resultater.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer