BLE HJEMME: Skuespiller Iben Hjejle kunne fått en stor internasjonal karriere etter rollen i «High Fidelity», men hun valgte bort Hollywood for å få ha familien og vennene sine rundt seg. Årene hjemme i København medførte et langt forhold, og et b Foto: Stella  Pictures
BLE HJEMME: Skuespiller Iben Hjejle kunne fått en stor internasjonal karriere etter rollen i «High Fidelity», men hun valgte bort Hollywood for å få ha familien og vennene sine rundt seg. Årene hjemme i København medførte et langt forhold, og et b Foto: Stella Pictures Vis mer

Inngikk en pakt med eksen

Men Iben Hjejle holder likevel ikke helt tett om bruddet med kjendiskjæresten.

Publisert
SEHER.NO: Den danske skuespilleren Iben Hjejle, kjent fra storfilmer som «High Fidelity», «Klovn: The Movie» og «Mifunes siste sang», feiret sin 40-årsdag i vår.

Omtrent samtidig ble det slutt med Casper Christensen (42), Danmarks meste kjente komiker og både manusforfatter og skuespiller i den populære «Klovn»-serien og filmen. De to hadde da vært et «superpar» i åtte år, en tid Iben beskriver som utrolig.

Pressen var nemlig etter dem konstant, men siden begge hadde vært kjendiser i mange år var de godt rustet til å takle trykket. De hadde dessuten noen lure knep for å takle skriveriene, avslører den vakre 40-åringen.

- Hvis en av oss hadde vært ute på byen alene, vekket vi alltid den andre når vi kom hjem og ga rapport: Hvem vi hadde snakket med og klemt, om vi hadde danset med noen. Så når vi åpnet avisen dagen etterpå, visste vi alltid hva som kom. Det fungerte veldig godt, sier hun i et stort intervju med KK.

Men forholdet tok likevel slutt. Superparets store villa med hage utenfor København ble solgt, og Iben flyttet til bydelen Vesterbro sammen med sønnen William (13). Selv etter at forholdet var over, fortsatte imidlertid de to med ett knep overfor de ivrige mediene: Iben og eksen inngikk en pakt om å ikke snakke om bruddet til pressen. Likevel er den sjarmerende 40-åringen villig til å røpe litt...

- Vi er fortsatt gode venner. Casper er en vanvittig dyktig komiker, jeg kan gjerne arbeide tett sammen med ham igjen, understreker hun overfor KK - og avslører dermed at bruddet kanskje ikke var altfor opprivende.


Den danske blondinen virker uansett temmelig tilfreds med sin nye tilværelse rett utenfor København sentrum - i sin ferske leilighet i en pulserende bydel.

- Jeg elsker å bo her. Jeg liker at det er liv rundt meg, forteller hun fornøyd til KK.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Har blitt mye grillmat og lite trening   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer