- Inngår forlik etter sex-anklager

- Han vil gjerne bli ferdig med denne skandalen, sier kilde om John Travolta.

FULL STORM: Anklagene mot John Travolta har stormet etter angivelse sex-overfall. Foto: All Over Press
FULL STORM: Anklagene mot John Travolta har stormet etter angivelse sex-overfall. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ifølge nettstedet RadarOnline.com er John Travolta (58) i forhandlinger om å inngå et forlik med en av mennene som har anklaget ham for seksuelt overfall.

Det har den siste tiden stormet rundt skuespilleren, og flere menn har anklaget superstjernen for å ha forgrepet seg på dem.

- Travoltas advokat er for tiden i samtaler om et eventuelt forlik med en av anklagerne. Målet er å komme til enighet i det stille, og helst så fort som mulig, fordi John bare ønsker å bli ferdig med denne skandalen, sier en kilde til nettstedet.

Begge parter skal ifølge nettstedet være nære ved å komme til enighet.

- Det har ikke blitt betalt noe ennå, men avtalen er tilnærmet i boks. Det kommer til å bli avgjort i retten, og John Travoltas navn vil ikke finnes i forliket, for å sikre full konfidensialitet. Samtidig finnes det en klausul som gjør at dersom mannen går ut i media med sin historie, vil han bli saksøkt for i hvert fall det dobbelte av det forliket er verdt.

Det ble nylig hevdet at Travoltas kone, Kelly Preston, har forlatt skuespilleren etter alle skandalene.

- Kelly fortalte meg at ekteskapet er over og har gjort det klart at hun ikke lenger bor i familiehjemmet deres, sa en kilde til National Enquirer.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dumpet av kona etter sexskandalene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer