Innflytelsesrik ettåring

Årets par, Angelina Jolie og Brad Pitt, har verdens viktigste barn.

FIN FAMILIE: Angelina Jolie med Zahara (t.v) og Shiloh på armene. Begge jentene er på superlista! Foto: Stella Pictures
FIN FAMILIE: Angelina Jolie med Zahara (t.v) og Shiloh på armene. Begge jentene er på superlista! Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Datteren til avdøde Anna Nicole Smith, Dannielynn (1), er ikke lenger verdens innflytelsesrike baby.Nå har datteren til årets par, Brad Pitt (44) og Angelina Jolie (32), Shiloh (1), blitt kåret til akkurat dette av Forbes.Shiloh danker ut både sin egen storesøster Zahara (2) og storebror Pax (4) i kåringen "Most Influental Infant".De kom på henholdsvis tredje- og femteplass.Trioens storebror Maddox (6) er ikke på lista, men det er nok bare på grunn av alderen. Forbes har bare tatt med stjernebarn under fem år i kåringen, og har blant annet lagt vekt på mengden medieoppmerksomhet de har fått det siste året.Skuespillerparet Tom Cruise (45) og Katie Holmes' (28) lille Suri (1) fikk sølvmedaljen.Artist Britney Spears' (26) lille Sean Preston (2), som hun kjemper for å få beholde, kom på fjerdeplass.Shiloh ble født i mai 2006, og er stjerneparet Pitt og Jolies eneste biologiske datter. Det første bildet av henne ble kjøpt for utrolige 23 millioner kroner!Her er den fullstendige lista:1. Shiloh Jolie-Pitt 2. Suri Cruise (Tom Cruise og Katie Holmes' datter)3. Zahara Jolie-Pitt4. Sean Preston Federline (Britney Spears' sønn)5. Pax Jolie-Pitt6. Sam Alexis Woods (Tiger Woods' datter)7. David Banda (Madonnas sønn)8. Dannielynn Hope Marshall Birkhead (Anna Nicole Smiths datter)9. Cruz og Romeo Beckham (Victoria og David Beckhams sønner) LES OGSÅ: Her er verdens verste babynavnMammas lille trendikon:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer