Innestengt på tog i 20 dager

Morten Ramm og John Brungot stengte seg inne i et tog for å lage påskekrim.

Publisert

SEOGHØR.NO: Komi-kameratene Morten Ramm (35) og John Brungot (36) har slått seg sammen for å gi norske TV-seere gode grøss i påsken. I «Toget - på sporet av en morder» blir de fanget i en togkupé under et snøras. Når to passasjerer blir drept må de to etterforskerne samarbeide for å finne morderen.

Innspillingen ble svært intens og fant sted i en NSB-vogn i løpet av 20 lange arbeidsdager.

- Fem statister, regi, lys og lyd inne i en togvogn i 20 dager, nesten 200 timer. Det gjør noe med deg, sier Ramm som sammenligner opplevelsen med realityserien «Big Brother».

- Det var mye. Det var en boble. Ti personer på et tog i tjue dager. Jeg vet ikke hvordan folk føler seg på «Big Brother», men jeg tror det kan sammenlignes med det.

LØSER MORD: Samarbeidet mellom John Brungot og Morten Ramm gikk på skinner under innspillingen av TV 2s nye påskekrim «Toget - på sporet av en morder». Kameratene gikk ikke lei av hverandre selv om de tilbrakte 20 dager sammen i en liten togkupé.  Foto: TV 2
LØSER MORD: Samarbeidet mellom John Brungot og Morten Ramm gikk på skinner under innspillingen av TV 2s nye påskekrim «Toget - på sporet av en morder». Kameratene gikk ikke lei av hverandre selv om de tilbrakte 20 dager sammen i en liten togkupé. Foto: TV 2 Vis mer

Hvor var Trygve Rønning?

TV-kollega John Brungot kjenner seg igjen i sammenligningen.

- Vi følte det som om vi var med i «Big Brother», sesong én, men Trygve Rønningen sto ikke utenfor med pris og blomster.

Selv om de jobbet tett på hverandre ble ikke Brungot ikke lei av sin venn og kollega Ramm under innspilling.

- Han er som en valp. Det er mye som er spennende og mange stolper som skal pisses på.

Brungot prøvde å gjøre den intense innspillingen så behagelig som mulig for de andre kollegaene.

- Det var til tider veldig mye folk inne i et lite rom og da skal man ikke slippe gasser. Man skal holde seg å være dannet.

Med to av Norges mest kjente komikere i spissen blir ikke TV-serien altfor seriøst, selv med mord på påsketoget.

- Vi prøver å holde krimmen i hevd samtidig som folk skal humre litt i barten. Tanken ikke å  finne opp påskekrim-kruttet på nytt. Vi har tatt lett fordøyelige karaktertrekk fra Poirot og Harry Hole og lekt rundt det, forteller Brungot.

«Toget - på sporet av en morder» har premiere på TV 2 mandag kl. 19.30.

LES OGSÅ: Giftet seg med svigerfars ring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer