- Innerst inne er jeg skuffet

Her gikk det galt for Brit Pettersen Tofte...

UTE AV KONKURANSEN: - Innerst inne er jeg skuffet, og jeg hadde et håp om jeg skulle komme lenger, sier skiveteran Brit Pettersen Tofte fra til Seher.no. Foto: NRK
UTE AV KONKURANSEN: - Innerst inne er jeg skuffet, og jeg hadde et håp om jeg skulle komme lenger, sier skiveteran Brit Pettersen Tofte fra til Seher.no. Foto: NRK Vis mer
SEHER.NO:  Brit Pettersen Tofte (49) fra Lillehammer var den som røk ut i lørdagens «Mesternes Mester» på NRK.

Mange husker Brit Pettersen Tofte fra storhetstiden i kvinnelangrenn på 80-tallet, den gangen Dag Kaas var landslagssjef og det ble triumfer i flere VM og OL, blant annet VM i Oslo i 1982. Den gangen var Brit en av frontfigurene.


Hun la opp for 21 år siden, i 1988, men har hele tiden trent bra og holdt seg i form. Likevel holdt det ikke i «Mesternes Mester» og hun ble andremann som røk ut.
 
Skuffet

- Innerst inne er jeg skuffet, og jeg hadde et håp om jeg skulle komme lenger, sier skiveteran Brit Pettersen Tofte fra til Seher.no.

I lørdagens episode måtte deltagerne teste balansen sin mens de fikk en kalddusj nedover seg med jevne mellomrom. 

Ballfølelse kom også godt med, da en av øvelsene var triksing med bordtennisball. Å holde pusten under vann var en annen øvelse, og Pettersen Tofte sanket lite poeng på alle.

- Vannøvelsen hadde jeg grudd meg til på forhånd, så det var ikke uventet at det ikke så bra, sier hun.


For mye tilfeldigheter

 - Det var få rene utholdenhetstester, og jeg synes kanskje det skulle vært mindre tilfeldigheter og mer rene formtester i konkurransen. Det hadde vært mer rettferdig, sier Pettersen Tofte.

Hun er likevel svært fornøyd med å ha deltatt i Mesternes Mester, og synes det var spesielt kjekt å se sin tidligere lagvenninne Anette Bøe igjen.

- Det var en utrolig artig gjeng å være sammen med, og jeg merket jo at vi alle har konkurranseinstinktet i behold enda, derfor burde det vært mer favorisert at man holder seg i form, sier hun.

Pettersen Tofte er trener i Lillehammer Skiklubb, og trener sykkel, ski, spinning og løping 
fem til sju ganger i uken.Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ringvårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til1901.


LES OGSÅ: Jeg var i det dypeste sorte hull