Drake:

Innbruddstyv hevdet han var sønnen

Skal ha brutt seg inn mens rapperen var i Sverige.

PAPPA?: En ukjent mann hevdet at Drake var faren hans etter at han ble arrestert. Foto: CHRIS DELMAS/AFP/NTB
PAPPA?: En ukjent mann hevdet at Drake var faren hans etter at han ble arrestert. Foto: CHRIS DELMAS/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Politiet i Los Angeles fikk trolig en forklaring de sent kommer til å glemme etter en arrestasjon gjort hjemme hos rapperen Drake (35).

Politiet ble tilkalt til Drakes villa etter at en ansatt hadde observert en ukjent person ved rapperens bassenghus. Det melder TMZ.

Der fant de en 23 år gammel mann - som hevdet at han bare ventet på at «faren» sin skulle komme hjem. Og med far så mente han selveste Drake.

Det betyr at rapperen må ha blitt far til denne mannen som 12-åring, noe som jo er svært usannsynlig. Politiet trodde naturligvis ikke på mannens forklaring og han ble arrestert for ulovlig ferdsel på andres eiendom.

Selv har Drake sønnen Adonis (4) med den tidligere pornostjernen Sophie Brussaux (32). Det var i 2017 at sistnevnte hevdet at hun hadde blitt gravid etter et samleie med rapperen. Det skulle ta ett år før Drake bekreftet at det faktisk var hans sønn.

Arrestert i Sverige?

Drake var ikke hjemme da den mystiske mannen brøt seg inn hos ham. 35-åringen har nemlig vært i Sverige den siste tiden.

Under besøket til nabolandet vårt skal det ha begynt å florere rykter om at rapperen var blitt arrestert i forbindelse med narkotika.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer