Drake:

Innbruddstyv hevdet han var sønnen

Skal ha brutt seg inn mens rapperen var i Sverige.

PAPPA?: En ukjent mann hevdet at Drake var faren hans etter at han ble arrestert. Foto: CHRIS DELMAS/AFP/NTB
PAPPA?: En ukjent mann hevdet at Drake var faren hans etter at han ble arrestert. Foto: CHRIS DELMAS/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Politiet i Los Angeles fikk trolig en forklaring de sent kommer til å glemme etter en arrestasjon gjort hjemme hos rapperen Drake (35).

Politiet ble tilkalt til Drakes villa etter at en ansatt hadde observert en ukjent person ved rapperens bassenghus. Det melder TMZ.

Der fant de en 23 år gammel mann - som hevdet at han bare ventet på at «faren» sin skulle komme hjem. Og med far så mente han selveste Drake.

RANET: Ferien i Italia til Emil og Silas Massa Vasstrand gikk ikke helt som planlagt. Video: Privat / Rød Løper. Vis mer

Det betyr at rapperen må ha blitt far til denne mannen som 12-åring, noe som jo er svært usannsynlig. Politiet trodde naturligvis ikke på mannens forklaring og han ble arrestert for ulovlig ferdsel på andres eiendom.

Selv har Drake sønnen Adonis (4) med den tidligere pornostjernen Sophie Brussaux (32). Det var i 2017 at sistnevnte hevdet at hun hadde blitt gravid etter et samleie med rapperen. Det skulle ta ett år før Drake bekreftet at det faktisk var hans sønn.

Arrestert i Sverige?

Drake var ikke hjemme da den mystiske mannen brøt seg inn hos ham. 35-åringen har nemlig vært i Sverige den siste tiden.

Under besøket til nabolandet vårt skal det ha begynt å florere rykter om at rapperen var blitt arrestert i forbindelse med narkotika.

Politiet i Stockholm ønsket ikke å svare på spekulasjonene, og Drakes team avviste anklagene og sa at rapperen befant seg på hotellet, og ikke i varetekt.

FRA POLITIET: Dette bildet av brevet la Drake ut. Foto: Skjermdump/Instagram
FRA POLITIET: Dette bildet av brevet la Drake ut. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer

Senere la Drake selv ut et bilde av et brev fra det svenske politiet på sin Instagram, hvor det sto: «Informasjon til de som er mistenkt for en forbrytelse og senere varetektsfengslet». Det er for øyeblikket rapperens eneste kommentar om hendelsen.

OPPSIKTSVEKKENDE: Onlyfans rommer mange rariterer, og vi har samlet noen av de mest bisarre brukerne vi har kommet over. Video: Celina Morken Vis mer

LES OGSÅ: Uheldige på ferie: - Jævlig uflaks

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer