Petter Stordalen:

Innbrudd i hytta til Petter Stordalen

- Mat, øl og fiskegarn er stjålet.

INNBRUDD: Før helgen ble hotellkongen Petter Stordalen utsatt for innbrudd i hytta. Foto: NTB Scanpix
INNBRUDD: Før helgen ble hotellkongen Petter Stordalen utsatt for innbrudd i hytta. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rett før helgen ble hotellkongen Petter Stordalen (55) utsatt for et mindre hyggelig besøk da uvedkommende tok seg inn i jakthytta hans ved Grasfjell i Tinn, ifølge Rjukan Arbeiderblad.

Ifølge avisen er det Petter Stordalen som eier hyttetunet.

Ifølge Petters Instagram-konto, tyder mye på at den sprudlende 55-åringen er på ferie. I sosiale medier har nemlig både han og kona Gunhild Stordalen (39) lagt ut eksotiske bilder, og på flere av sistnevntes bilder er Saint-Tropez tagget.

Til Dagbladet forteller operasjonsleder Marius Knudsen ved Sør-Øst politidistrikt at de fikk melding om innbrudd fredag klokken 10.00, og at innbruddet trolig skjedde for noen dager siden.

- En rute er knust og en eller flere personer har tatt seg inn i hytta. Vinduet er ikke stort så vedkommende kan ikke ha vært storvokst. Det er stjålet litt øl og mye mat, fiskegarn og et verktøysett, opplyser Svein Moen - lokal oppsynsmann for Sneiselia AS ifølgeTelemarksavisa.

Se og Hør har vært i kontakt med Petter Stordalen, som ikke ønsker å kommentere saken.

Motivasjon

Petter har gjort stor suksess med hotellkjeden Nordic Choice Hotels, og er ifølge Kapital nummer elleve på den norske listen over næringslivets mektigste personer i 2018.

Men som grunnlegger av et av Nordens største hotellkonsern, er det enkelte ting 55-åringen har måttet gi slipp på underveis.

Svenska Dagbladet møtte Petter i anledning åpningen av et nytt hotell i Stockholm, ifølge Expressen.

Petter fortalte blant annet om baksidene ved fremgangen i næringslivet til avisen - og innrømmet at vennekretsen ikke er like stor som den en gang var.

- Jeg har nesten ingen venner, sa han, og la til at hans beste venn er Trond Bastiansen, som er sjefsoperatør i Nordic Choice Hotels.

Kjærlighet

Men til tross for at hotellkongen har måttet ofre vennskap for sin suksess, har han funnet sitt livs store kjærlighet i lege, miljøvernforkjemper og Eat-grunnlegger Gunhild.

Paret møttes i 2006, og fire år senere giftet de seg i en storslagen seremoni i Marrakech i Marokko, foran 250 gjester.

55-åringen snakker til stadighet om sin kjærlighet til kona, og intervjuet med den svenske avisen var intet unntak.

Han avslørte samtidig det han mener er hemmeligheten bak et suksessfullt ekteskap, og fastslår at det viktigste er å respektere hverandre og ikke holde hverandre tilbake.

- Jeg tror hemmeligheten er en gjensidig, dyp respekt. Gunhild er «fucking one in a million». Jeg vil aldri begrense henne. Aldri. Jeg mister henne heller enn å begrense henne.

LES OGSÅ: Fikk lunsjbesøk av sitt store barndomsidol

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer